Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lawrence predvodi komediju No Hard Feelings
Objavljen je trailer za komediju Genea Stupinskog, koji prati ženu koja baš nema sreće

Jennifer Lawrence predvodi komediju "No Hard Feelings"

Gene Stupinsky ponovno se primio redateljske palice te potpisuje scenarij za svoju novu komediju No Hard Feelings, u kojoj glavnu ulogu ima oskarovka Jennifer Lawrence, a čije prve kadrove danas imamo prilike vidjeti kroz službeni trailer bez cenzure.

Lawrence se nalazi u ulozi žene koja je spremna na sve kako bi osigurala svoju financijsku sigurnost. Novoobjavljeni trailer od početka nam otkriva kako je Maddie (Lawrence) žena koju nije briga što tko misli o njoj.

Trailer nam otkriva kako je Maddie sve nekako krenulo nizbrdo te se nađe na korak do toga da izgubi kuću, a prema sudskom nalogu prvo što joj oduzimaju jest njen automobil. S obzirom na to da ona zarađuje kao vozačica Ubera, Maddie ne zna kako da sad skupi novce za sve račune dok joj njena prijateljica (Natalie Morales) ne dođe s prijedlogom za zaradu: jedna obitelj traži pomoć da njihovog sina netko izvuče iz zone komfora u kojoj se nalazi, prije nego ode na koledž.

Maddie se nađe na razgovoru s prezabrinutim roditeljima (Matthew Broderick, Laura Benanti), koji se boje kako njihov introvertan sin Percy (Andrew Feldman) nije spreman suočiti se sa svijetom sam. Maddie dobije zadatak na bilo koji način ga pripremiti za stvarni svijet.

U filmu također glume Scott MacArthur i Ebon Moss-Bachrach, a na scenariju je uz Stupinskog radio John Phillips, koji će također biti izvršni producent filma. Film No Hard Feelings bi se u kinima trebao naći 23. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala