Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 12.3.
Nova epizoda emisije "Plesa sa zvijezdama", odličan izbor filmova te prijenos dodjele nagrade Oscar

TV Preporuke dana – Nedjelja 12.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što su kandidati probili led i otplesali svoj prvi ples, 13 parova predano vježba i priprema se za drugi nastup. Da posjeduju plesni talent, već su pokazali, a tko će se sve od njih istaknuti – tek ćemo doznati. No, već ove nedjelje kreće i borba za ostanak u showu, a jedan plesni par napušta daljnje natjecanje!

Oscar 2023: uvodna emisija, crveni tepih i prijenos dodjele, HTV 1 od 23:20 sati
95. dodjela Oscara bit će održana kao i uvijek u Dolby Theatru, a uoči toga pratit ćemo 90 minuta Red Carpeta. S HRT-a gledatelje će voditi filmski kritičar i politolog Boško Picula, filmska analitičarka Alemka Lisinski i modni analitičar Nenad Korkut.

FILMOVI

Neboder, RTL u 20:15 sati
Dwayne Johnson je Will Ford, američki ratni veteran koji se bavi procjenjivanjem sigurnosti zgrada i novogradnje. Na zadatku u Hong Kongu, Ford proučava neboder koji ujedno slovi za najvišu i najsigurniju građevinu na svijetu. Tijekom njegova posjeta, ostakljenu višekatnicu iznenada zahvaća požar, a on biva okrivljen za to.

Imaš petlju?, RTL 2 u 20:15 sati
Jack Nicholson i Morgan Freeman u ulogama pacijenata kojima je dijagnosticiran rak. Unatoč smrti koja im se približava, njih dvojica se upute na put oko svijeta s namjerom ostvarenja svega onog za što do sad nisu imali vremena.

Bolje ne može, HTV 1 u 20:15 sati
Melvin Udall (Jack Nicholson) je njujorški pisac koji ima opsesivno-kompulzivni poremećaj. Život mu se promijeni kad njegovog susjeda homoseksualca pretuku i on mora ići u bolnicu. Melvin je zamoljen da pričuva susjedovog psa. Uz sve to konobarica Carol (Helen Hunt), jedina žena koja ga može trpjeti, odlazi njegovati svog bolesnog sina, pa Melvin ne može mirno doručkovati.

Daredevil, Doma TV u 21:45 sati
Ulični osvetnik i borac protiv zločina (Ben Affleck), zaljubljuje se u prekrasnu stručnjakinju za borilačke vještine, Electru (Jennifer Garner), ali kada ona i njezina obitelj budu na meti zlog ubojice, Daredevil može izgubiti jedino što voli.

Posljednji samuraj, RTL u 22 sata
Kapetana Nathana Algrena (Tom Cruise) unajmi japanski car kako bi svojoj vojsci omogućio da od najvećeg stručnjaka nauče vještine modernog ratovanja. Istovremeno, car planira ukinuti slavne samurajske postrojbe u korist potpune modernizacije svojih vojnih snaga. Međutim, susret s drevnom kulturom japanskih ratnika Algrena fascinira toliko da ne prestaje upijati njihova znanja.

Zavjet ljubavi, Nova TV u 22:45 sati
Tek vjenčani mladi bračni par Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) doživi tešku prometnu nesreću nakon koje žena pada u komu. Kada se probudi postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, a njezin muž odluči ponovno osvojiti njezino srce. Na tom putu će im se ispriječiti njezini roditelji koji su gubitak pamćenja vidjeli kao "priliku" da se pomire sa svojom kćeri.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala