Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 11.3.
Večeras počinje nova sezona zabavnog showa "Masked Singer", a tu je i velik izbor nagrađivanih filmova (nagrada Oscar)

TV Preporuke dana – Subota 11.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 11. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Počinje nova sezona misterioznog televizijskog showa! S panelom detektiva (Antonija Blaće, Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar) aktivno će u razotkrivanju misterija sudjelovati i gledatelji koji će glasovanjem odlučivati o sudbini svoje omiljene maske.

Južna Amerika sa Simonom Reeveom, HTV 2 u 21:10 sati
Posljednja etapa Simonova putovanja Južnom Amerikom vodi nas od čileanske pustinje Atacame pa sve do Ognjene zemlje, najjužnijeg područja na svijetu na kojemu žive ljudi.

FILMOVI

Vuk s Wall Streeta, Doma TV u 20 sati
Genijalni Martin Scorsese ponovno oduševljava. Temeljen na istinitoj priči, film predstavlja život Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio), od njegova uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog s kriminalom i korupcijom.

Planina Brokeback, HTV 1 u 20:15 sati
Planina Brokeback potresan je američki film tajvanskoga redatelja Anga Leeja koji na neuobičajen način razmatra temu homoseksualnosti, dodirujući sve probleme koji se na nju nadovezuju. Priča je to o dvojici kauboja čiji su životi postali trajno obilježeni njihovom zabranjenom ljubavi.

John Q, RTL 2 u 20:15 sati
Sin Johna Quincyja Archibalda kolabira igrajući bejzbol, što je posljedica srčane mane. U bolnici John doznaje kako je jedina nada njegovu sinu što brža transplantacija, ali i poraznu činjenicu kako je riječ o iznimno skupom zahvatu koje njegovo osiguranje ne pokriva. Nemajući izlaza iz nastale situacije te osjećajući kako i njegov život zajedno sa sinovim polako nestaje, John se odlučuje na očajnički potez.

Dani gnjeva, Nova TV u 21:20 sati
Priča slijedi misterioznog H, zaštitara koji radi za tvrtku koja prevozi novac u Los Angelesu i koji je odgovoran za prijevoz milijuna dolara po gradu. Tijekom pljačke vozila za koje su bili zaduženi, njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i vještinama koje će H pokazati i pitaju se tko je on zapravo i odakle je došao.

Kako se riješiti šefa?, RTL oko 22:30 sati
Nick, Kurt i Dale su strašno ogorčeni poslom i dnevnom rutinom i jedina stvar koja bi im malo olakšala svari je da svoje šefove doslovno pretvore u prah i pepeo. Ne mogu si priuštiti dati otkaz, a jednom prilikom nakon par pića previše i sumnjičavih savjeta bivšeg robijaša trojica prijatelja smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se riješe svojih šefova zauvijek.

Parazit, HTV 1 u 23:15 sati
Oskarom nagrađeni film cijenjenog južnokorejskog redatelja priča je o dvjema obiteljima: imućnim Parkovima i siromašnim Kimovima. Nakon što se njihovi životi neočekivano isprepletu lukavi Ki-woo Kim odluči iskoristiti naivnost Parkovih kako bi svojoj obitelji omogućio bijeg iz siromaštva.;

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala