Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 10.3.
Tijekom večeri čeka vas velik izbor odličnih serija te nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 10.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Mrkomir je više nego zabrinut jer ga vid polako napušta. Očajan, dolazi se požaliti Držihi, jer nikad se ne zna koje sile su se protiv njega urotile.

Signora Volpe, HTV 2 u 20:15 sati
Kad sina njezinog starog prijatelja uhite zbog ubojstva, Sylvia prekida potragu za ukradenom svinjom koja traži tartufe kako bi istražila cijeli slučaj.

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21:45 sati
U ljeto 1971. Endeavour i kolege istražuju ubojstvo taksista koji je pronađen mrtav u svom taksiju na periferiji.

Survivor, Nova TV u 22:20 sati
Tko će na svoj otok ovoga puta odnijeti totem za plemenski imunitet doznat ćemo u ovoj epizodi.

Dolina sreće, HTV 2 u 23:20 sati
Dok je Tommy Lee Royce u bijegu, Catherine i njezina obitelj strahuju za vlastitu sigurnost. Nev im svima nudi smještaj, ali Catherine odbija Clareine molbe i ustraje na povratku na posao.

FILMOVI

Spotlight, HTV 1 u 21:40 sati
Kontroverzan, snažan i impresivan film s 3 glavne nominacije za Zlatni globus te šest nominacija za Oskara od kojih je osvojio dva - za najbolji film i najbolji scenarij. Film predvodi jak glumački ansambl na čelu s Markom Ruffalom, Rachel McAdams i Michael Keatonom.

Grad posljednjeg odredišta, HTV 3 u 22:55 sati
28-godišnji postdiplomac Omar Razaghi dobije stipendiju da napiše biografiju latinoameričkog pisca Julesa Gunda. Omar mora doći do troje ljudi bliskih Gundu – njegova brata, udovice i mlade ljubavnice – kako bi je mogao napisati.

Klokan Jack, RTL u 23:10 sati
Dvojica najboljih prijatelja iz Brooklyna, frizer Charlie Carbone i nesretni glazbenik Louis Booker upleteni su u poslove lovaške obitelji kojoj je na čelu Salvatore "Sal" Maggio. Iako su svoj prvi "posao" uprskali, Sal im daje drugu šansu i šalje ih u Australiju na novi zadatak.

Dečki ne plaču, HTV 1 u 0:30 sati
20-godišnja Teena Brandon oduvijek je željela živjeti kao muškarac. Iako je njezin najbolji prijatelj Lonny upozorava što je sve čeka odluči li se pretvarati da je mladić, Teena napusti rodni Lincoln u Nebraski i zaputi se u susjedni Falls City hineći da je Brandon Teena. Kratko ošišane kose, zategnutih grudi i s cigaretom u ustima, Teena alias Brandon uspije uvjeriti okolinu da je muškarac.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala