Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kraljevi ulice i Regina zvijezde u Rusiji
I dok Regina u Rusiji ima i svoj fan klub, Kraljevi ulice pozvani su na najveći glazbeni festival istočne Europe

Kraljevi ulice i Regina zvijezde u Rusiji

Kraljevi ulice oputovali su danas u Bjelorusiju gdje će nastupiti na najvećem glazbenom festivalu u istočnoj Europi - "Slavjanskom Bazaru". Zahvaljujući pjesmi "Romanca" s kojom su nastupali na Eurosongu 2008. godine (koju su preveli na ruski), a koja je dobila prestižnu nagradu "Chanson of Year" i proglašena pjesmom godine u konkurenciji stranih pjesama u Rusiji, dobili su brojne poslovne ponude za tamošnje tržište.

To je do sada najveći uspjeh hrvatske pjesme predstavnice na Eurosongu poslije samog Eurosonga.  Kraljevi će na ovom festivalu nastupiti sa tri sklade i to sa "Romancom" (na ruskom), "Noć u čardi" i " Ljubov, ljubov" ("A ja, a ja") koja već osvaja tamošnje radio postaje. Ta će pjesma biti najava za njihov novi album koji će najesen izaći istodobno na hrvatskom i ruskom tržištu.


Zanimljivo je da je istovremeno popularna sarajevska grupa Regina, kojoj ovih dana izlazi prvi album za hrvatsko tržište - "Vrijeme je" ovih dana također otputovala na dvotjednu turneju po Rusiji. BiH predstavnicima na proteklom Eurosongu, nakon uspjeha s pjesmom "Bistra voda" za koju su dobili i nagradu "Marcel Bezençon" za najbolju skladbu Eurosonga 2009, otvorila su im se vrata ruskog i ukrajinskog tržišta. U Rusiji postoji njihov fan klub koji broji preko 2000 članova, a njihove pjesme se prevode na ruski pa Regina planira izdavanje albuma za tamošnje tržište. Oba su izvođača svoje albume objavila za diskografsku kuću Menart.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala