Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hugh Jackman pokazao što jede kako bi se pripremio za ulogu Wolverinea
Glumac jede 8000kCal dnevno, od lososa do burgera, a sve zbog uloge u "Deadpool 3" koji stiže u studenom

Hugh Jackman pokazao što jede kako bi se pripremio za ulogu Wolverinea

Foto: YouTube

Glumac Hugh Jackman na društvenim je mrežama objavio kako izgleda njegov dnevni jelovnik dok radi na masi za snimanje filma Deadpool 3 u kojem će reprizirati ulogu Wolverinea uz Deadpoola Ryana Reynoldsa.

Jackman je uz fotografiju zahvalio svom chefu Mariju što mu pomaže da ostane zdrav te da se kvalitetno hrani dok (još jednom) postaje Wolverine.

Jackmanovi obroci uključuju crnog brancina, patagonijskog lososa, dva pileća burgera i dva grass-fed fileta. Ukupno preko 8000kCal uz, naravno, obavezni trening. Za usporedbu, Jonathan Majors jeo je oko 6000kCal tijekom četiri mjeseca kako bi odglumio bodybuildera u drami Magazine Dreams Elijaha Bynuma koja je krajem siječnja predstavljena na Sundance filmskom festivalu.

Ono što Jackman sigurno neće raditi kako bi povećao mišićnu masu jest uzimanje steroida, o čemu se izjasnio još u siječnju u intervjuu za HBO. Naglasio je kako su pripreme za Wolverinea često uzimale danak na njegovom tijelu, ali nikad se nije okrenuo steroidima kako bi nabio mišiće. „Volim svoj posao i volim Wolverinea. Bit ću oprezan što govorim, ali anegdotalno mi je rečeno da postoje nuspojave steroida. Tako da ja sve radim na old school način“, rekao je.

Treći Deadpool velika je novost za Jackmana i Reynoldsa jer je to prvi film koji će ih smjestiti u Marvel Cinematic Universe, i još će se oba lika, Wolverine i Deadpool, naći u istom filmu. Deadpool 3 u kinima očekujemo 8. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala