Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kathryn Hahn se bori s neurednim životom u najavi serije Tiny Beautiful Things
Serija je predstavljena novim trailerom, na Hulu stiže ovog travnja

Kathryn Hahn se bori s neurednim životom u najavi serije "Tiny Beautiful Things"

Život ponekad može biti malo kaotičan, ali bijeg od tog kaosa neki uspijevaju naći u onim sitnim, predivnim stvarima. Kathryn Hahn će nam u novoj seriji Tiny Beautiful Things otkriti kako iskoristiti te sitne životne radosti da prevladamo teška vremena.

Mini-serija temelji se na istoimenoj bestseler kolekciji Cheryl Strayed, a danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer. Hahn se nalazi u ulozi Clare, majke, supruge i spisateljice čiji se život raspada kada dobije novi posao: pisanje savjetničke kolumne Dear Sugar.

Serija donosi Clareinu priču kroz razne vremenske periode, prateći njen sadašnji život gdje se nalazi na rubu razvoda i roditelj je queer kćeri tinejdžerice, dok istovremeno vidimo djeliće njenih mlađih godina kada je imala velike snove i nade da će postati uspješna spisateljica. Trailer nam odmah otkriva njene probleme jer ju vidimo na terapiji sa suprugom (Quentin Plair) u nadi da će spasiti svoj brak, koji se trenutno čini nepopravljiv. Njen odnos s kćeri Rae Kincade (Tanzyn Crawford) također je sve lošiji.

Unatoč hladnom odnosu koji Rae ima prema njoj, Clare je odlučna to promijeniti. Sve se mijenja kada dobije posao pisanja savjetničke kolumne. Iako isprva misli da nije baš kvalificirana za taj posao, ipak ga prihvati te davanjem savjeta drugim ljudima počne više razmišljati o vlastitom životu.

Iza serije stoji Liz Tigelaar kao tvorac serije, showrunnerica i izvršna producentica, a svih osam epizoda ove mini-serije na Hulu bi trebale stići 7. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala