Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ana de Armas spašava Chrisa Evansa u najavi za akcijsku komediju Ghosted
Nakon "Knives Out" i "The Grey Man" ovaj glumački dvojac zabavit će nas u novom filmu koji u travnju stiže na Apple TV+

Ana de Armas spašava Chrisa Evansa u najavi za akcijsku komediju "Ghosted"

Foto: YouTube

Apple TV+ sinoć je objavio trailer za novi film Ghosted u kojem glavne uloge imaju poznata glumačka imena, Chris Evans i Ana de Armas, a stigao je i prvi poster.

Na prvi pogled riječ je o romantičnoj komediji o nesretnoj ljubavi koja ubrzo postaje napeti akcijski špijunski triler. Evansov Cole pati za Sadie (de Armas) koja ga je osvojila nakon samo jednog spoja te koja ga od tada ghosta. Uvjeren kako su suđeni jedno drugom i da postoji razuman razlog zašto ne odgovara na poruke, on odlazi do Londona kako bi je iznenadio te se nada da će ona to protumačiti kao nešto najromantičnije na svijetu.

No, Sadie nije osoba kakvom ju je smatrao – daleko od toga. Kako nam trailer otkriva, Sadie zapravo radi za CIA-u i pred Coleom je sad pustolovina života na koju baš i nije spreman. Ipak, Sadieni suradnici pitaju se je li Cole baš tako naivan kakvim se čini.

Za de Armas ovo je prvi film nakon Blonde za koji je dobila nominaciju za Oskara, a gledali smo je u trileru Deep Water, SF-u Blade Runner 2049 i u Bondu No Time to Die. Evans je godinama glumio Kapetana Ameriku u Marvel Cinematic Universeu, a među ostalim naslovima su Before We Go, Gifted i Playing It Cool. De Armas i Evans zajedno su glumili u filmovima Knives Out i The Gray Man.

U ostalim ulogama su Amy Sedaris, Adrien Brody, Tim Blake Nelson, Tate Donovan, Marwan Kenzari, Lizzie Broadway, Mustafa Shakir, Mike Moh, Fahim Fazli, Marisol Correa, Gina Jun, Victoria Kelleher, Sasha Go, Bailey MB, Daniel Eghan i Scott Vogel. Dexter Fletcher režirao je film, a scenarij potpisuju Chris McKenna, Rhett Reese i Paul Wernick.

Ghosted na Apple TV+ premijerno stiže 21. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala