Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Frank Grillo je vođa kulta u najavi filma The Resurrection of Charles Manson
Grillo glumi vođu kulta odlučnog oživjeti najpoznatijeg američkog ubojicu

Frank Grillo je vođa kulta u najavi filma "The Resurrection of Charles Manson"

Ovog je vikenda ekskluzivno objavljen prvi najavni trailer za The Resurrection of Charles Manson, nadolazeći horor film u kojem Frank Grillo glumi vođu kulta. Film je originalno nosio naziv Man's Son, a obećava donijeti moderan zaplet grozomornoj priči o ubojstvima Mansonove obitelji.

Trailer nas vodi u kalifornijsku pustinju, gdje mladi par pokušava snimiti audicijsku snimku za nadolazeći film o Charlesu Mansonu, nesvjesni da ih čeka nešto što nikada neće zaboraviti - ali ne na dobar način.

Odcijepljeni od civilizacije, mladi par upoznaje prave Mansonove sljedbenike, koje predvodi Grillo kao njihov vođa. Kultisti žele mladi par iskoristiti kao ljudsku žrtvu u nadi da će tako oživjeti svog pravog vođu.

Charles Manson jedan je od najpoznatijih vođa kulta u američkoj povijesti, koji je svojim sljedbenicima obećava zajedništvo i ljubav, a oni su za njega odrađivala brutalne zločine. 1969. godine su Mansonovi sljedbenici ubili devetero ljudi u četiri lokacije, uključujući i holivudsku zvijezdu Sharon Tate, trudnu suprugu Romana Polanskog. Unatoč zaista brutalnim zločinima, Manson je do svoje smrti 2017. godine i dalje bio utjecajna pop figura.

Film The Resurrection of Charles Manson je redateljski prvijenac Grillovog sina Remyja Grilloa. Scenarij potpisuju Brev Moss i Josh Plasse. Plasse također glumi u filmu, u kojem su još Jaime King, Sydelle Noel, Will Peltz i Katherine Hughes. Film bi svjetlo dana trebao ugledati već 16. ožujka ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala