Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Creed III ostvario rekord trilogije u premijernom vikendu
Startni vikend zarada u Sjevernoj Americi iznosi 58,7 milijuna dolara, a u ostatku svijeta još 41,8 milijuna

"Creed III" ostvario rekord trilogije u premijernom vikendu

Foto: YouTube

Najnoviji film iz Creed franšize, Creed III, premašio je sva očekivanja u svom premijernom vikendu prikazivanja.

Prvi vikend počeo je odlično već na domaćem tržištu u Sjevernoj Americi, nakon čega su stigle brojke o zaradi i u ostatku svijeta – film je već prešao 100 milijuna dolara što znači najbolje ukupno otvaranje u Creed trilogiji (konkretna zarada trenutno iznosi 58,7 milijuna dolara u Sjevernoj Americi i 41,8 milijuna u ostatku svijeta).

Na međunarodnom tržištu najbolju zaradu je ostvario u Francuskoj (7,7 milijuna dolara), slijedi Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka pa Italija. Film igra na ukupno 75 velikih tržišta, osim u Japanu gdje stiže tek 26. svibnja.

Svakako vrijedi spomenuti i činjenicu da je ovo najskuplji film u trilogiji te je imao budžet od 75 milijuna dolara za razliku od Creeda sa samo 35 milijuna i Creeda II s 50 milijuna dolara, ali sudeći po rezultatima iz kino dvorana – isplatilo se. Kritičari su mu također naklonjeni tako da ima izrazito dobre kritike, ali i odlične ocjene gledatelja.

Michael B. Jordan režirao je Creed III što mu je redateljski debi uz to što ponavlja ulogu Adonisa Creeda. Treći film donosi priču o tome kako je Adonis pomirio svoju karijeru i obiteljski život pa sve teče glatko, dok ga jednog dana ne pronađe prijatelj iz djetinjstva (Jonathan Majors) koji je odslužio dugu zatvorsku kaznu. Scenarij su napisali Keenan Coogler i Zach Baylin. U ostalim ulogama su Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Wood Harris, Florian Munteanu i Mila Kent.

Creed III od 2. ožujka igra i u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala