Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 5.3.
Počinje nova sezona "Plesa sa zvijezdama", a nudi se i dobar izbor novijih i starijih hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 5.3.

Foto: Nova TV/YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Već je poznato koji će plesni parovi svake nedjelje u domove gledatelja donositi plesnu čaroliju, a dok oni predano pripremaju svoje prve koreografije kojima će nastojati impresionirati žiri i publiku, u emisiju stiže i posljednji par – i to voditeljski. Kroz nastupe 13 plesnih parova u 12 emisija omiljenog showa Nove TV vodit će nas Tamara Loos i Igor Mešin.

FILMOVI

Hrabro srce, HTV 1 u 20:15 sati
Priču o legendarnom Williamu Wallaceu na film je pretočio slavni Mel Gibson i tako snimio jedan od najboljih filmova svoje karijere.

Bitka za Pacifik: Ustanak, RTL u 20:15 sati
Horde monstruoznih bića vratile su se iz oceanskih dubina jače nego ikad i ponovno će napasti. Vrijeme je da Jaegeri još jednom stanu u obranu ljudskog roda. Vrijeme je za globalni ustanak.

Oluja svih oluja, RTL 2 u 20:15 sati
Akcijska drama zapravo jest bestseler Sebastiana Jungera u kojem je opisana strahovita pomorska oluja iz listopada/studenog 1991. Kod američko-kanadske obale na Atlantiku spojio se oslabljeni karipski uragan s dvjema frontama sa sjevera, formiravši dotad nezabilježenu oluju nazvanu. U oluji su stradali članovi posada brodova koji su se zatekli na otvorenom moru, a među njima i posada ribarice Andrea Gail, čija je sudbina u središtu ovog filma.

Srcolomke, HTV 2 u 22:15 sati
Max Conners i njezina kći Page razvile su neobičnu i profitabilnu rutinu u iskorištavanju pohotnih bogatih muškaraca: jedna od njih namami žrtvu do oltara, da bi nakon toga druga istog natjerala na preljub nakon čega bi prva već drugog dana tražila razvod i pobrala pozamašnu svotu novca.

Smrtonosni strojevi, RTL u 22:15 sati
Smrtonosni strojevi zapanjujuća je nova epska avantura, nastala u režiji majstora specijalnih efekata, Oscarovca Christiana Riversa, a prema istoimenoj, nagrađivanoj književnoj sagi iz 2001., pisca Philipa Reevea.

Odmetnuta porota, Doma TV u 22:20 sati
Dvije godine nakon što joj je suprug poginuo u pucnjavi na poslu Celeste Wood tuži proizvođača oružja kojim je počinjen zločin. Ukoliko izgube, proizvođači oružja svjesni su da će se slične tužbe nanizati i da će teško preživjeti te angažiraju Rankina Fitcha, stručnjaka za manipulaciju porote koji se često služi i nezakonitim sredstvima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala