Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 4.3.
Još jedna odlična subotnja filmska večer uz dvije TV premijere: "Terminator: Mračna sudbina" i "Istina ili izazov"

TV Preporuke dana – Subota 4.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Južna Amerika sa Simonom Reeveom, HTV 2 u 21:10 sati
Simon Reeve putuje kroz tri najekstremnija krajolika na Zemlji: slane ravnice u Boliviji, brazilski Pantanal i šumu Chaco u Paragvaju.

FILMOVI

Pravednik, Nova TV u 20:15 sati
Denzel Washington glumi bivšeg komandosa iz specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru. Nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku (Chloe Grace Moertz) pronaći će se suočen s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima.

Planet majmuna: Postanak, RTL u 20:15 sati
Premisa filma Ruperta Wyatta donekle nalikuje četvrtom filmu Osvajanje planeta majmuna iz 1972., u originalnoj seriji, no ipak nije dosljedni remake.

Moja Afrika, HTV 1 u 20:15 sati
Proglašena jednom od najljepših epskih ljubavnih priča na velikom ekranu uopće, Pollackova drama je svom redatelju napokon donijela priznanje Američke filmske akademije, te još šest Oscara od ukupno jedanaest nominacija.

Terminator: Mračna sudbina - TV PREMIJERA, RTL u 22:10 sati
27 godina nakon događaja iz filma Terminator 2, novi Terminator od tekućeg metala poslan je iz budućnosti kako bi eliminirao Dani Ramos, mladu djevojku koju štiti Grace, hibrid terminatora i čovjeka. U njihovom ratu protiv Terminatora pridružiti će im se i Sarah Conner i T-800.

Nemoguća misija: Raspad sistema, HTV 1 u 23:35 sati
Tri godine nakon Nemoguće misije: Odmetnuti, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka akcijom i adrenalinom nabijenog serijala! I u ovom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često opasne po život.

Istina ili izazov - TV PREMIJERA, RTL u 0:30 sati
Maturantica Olivia (Lucy Hale) uvijek je spremna pomoći i tuđe probleme staviti ispred svojih. Tijekom praznika u sklopu dobrotvorne akcije planira graditi kuće za one manje sretne, no najbolja prijateljica Markie (Violett Beane) nagovori je da promijeni plan i dođe u Meksiko.

Joker, Nova TV u 0:55 sati
Ovo je neispričana, samostalna priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca iz DC svijeta. Filmu čiju režiju, scenarij i produkciju potpisuje Todd Phillips, jest njegova originalna verzija zloglasnog DC negativca.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala