Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Arnold Schwarzenegger se vraća akcijskim komedijama u najavi serije Fubar
Serija "Fubar" prvi je Schwarzeneggerov televizijski projekt

Arnold Schwarzenegger se vraća akcijskim komedijama u najavi serije "Fubar"

Netflix nam je donio prvi pogled na jedan od njihovih najiščekivanijih projekata: akcijsko-humorističnu seriju Fubar, u kojoj glavnu ulogu ima legendarni Arnold Schwarzenegger. Schwarzeneggeru je ovo prvi pravi televizijski projekt u karijeri, a kroz prve kadrove novog teasera vidimo što nas očekuje.

Teaser nam otkriva tek djelić nadolazeće priče, ali otkriva neke elemente koje možemo očekivati u osam jednosatnih epizoda. Glavni element je Schwarzenegger i njegove humoristične sposobnosti, koje će donijeti u stilu Istinitih laži.

Sam Schwarzenegger je za Fubar rekao: "Gdje god idem me ljudi pitaju kada ću napraviti još jednu veliku akcijsku komediju kao što su Istinite laži. E, pa evo je. Fubar će vas razvaliti i nasmijati - i ne samo na dva sata. Dobit ćete cijelu sezonu. Bio je užitak raditi s Nickom Santorom, Skydanceom i Netflixom kako bi mojim fanovima donijeli točno ono što su željeli."

A što se tiče serije, službeni opis serije otkriva nam glavnu priču:

Kada otac i kći shvate da su oboje godinama potajno radili kao CIA-ini operativci, shvate kako je njihov cijeli odnos bio temeljen na laži i da se zapravo uopće ne poznaju. Prisiljeni raditi kao partneri, u seriji ćemo ih pratiti kroz univerzalnu obiteljsku dinamiku smještenu u globalni svijet špijuna, akcije i humora.

Uz Schwarzeneggera, u seriji Fubar također glume Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris i Fabiana Udenio.

Fubar na Netflix stiže 25. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala