Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


7. epizoda serije The Last of Us otkrila nam je više o Ellie
Još samo dvije epizode do kraja sezone, HBO je predstavio najavu za 8. epizodu

7. epizoda serije "The Last of Us" otkrila nam je više o Ellie

Foto: YouTube

Sedma epizoda serije The Last of Us još nas je jednom vratila u prošlost, ovaj put kako bismo saznali više o Ellie (Bella Ramsey) i njezinom životu u bostonskoj zoni karantene.

U prvih šest epizoda serije već smo vidjeli kako Ellie neprestano priča, ali zapravo je vrlo malo (gotovo ništa) rekla Joelu (Pedro Pascal) o sebi. Dosad smo čuli da je odrasla u Bostonu u njihovoj zoni karantene i to bez roditelja, da nema dečka, da je imala prijatelja koji je volio Mortal Kombat II te da voli stripove Savage Starlight, ali i da je iskusila pucnjavu i nasilje još dok je bila u Bostonu te da je ugriz dobila cordycepsa dok je istraživala napušteni trgovački centar. Sedma epizoda pojasnila nam je mnogo toga, a istovremeno stavila na čekanje Joela i njegovu sudbinu nakon praktički smrtonosne ozljede.

Slijede spoileri sedme epizode!

Većina epizode pokazala nam je Ellien nekadašnji život dok se bori s Joelovom ozljedom, te potvrdila ono što smo već znali – ali neki detalji su ispali drugačiji. Primjerice, FEDRA je nije samo obrazovala, već indoktrinirala kako bi bila buduća vođa i štitila zonu karantene te lovila Krijesnice. Problem – njezina tvrdoglavost jer se oduvijek opirala autoritetima i borila s drugim djevojkama, što je bilo potaknuto i zbog njezine buntovne cimerice Riley (Storm Reid). Riley će biti razlog zašto će Ellie napustiti FEDRA-u i pokušati se pridružiti Krijesnicama, ali na tom putu će se one naći u spomenutom trgovačkom centru.

U tom trenutku Ellie će se ponadati ponekom romantičnom trenutku s Riley, ali bit će suočena i s time da joj je Riley krila neke stvari. Ipak, prijateljice ne žele da im zadnje sjećanje bude svađa i taman kad se čini da sve ide u dobrom smjeru za obje – stiže zaraženi. Obje su ranjene što će za Ellie pokazati da je imuna na gljivice, dok se za Riley pretpostavlja da je mrtva iako smrt nisu prikazali – pretpostavlja se da je Ellien susret s nasiljem i smrću bio baš taj njezine prijateljice i simpatije Riley.

Serija nas potom vraća u stvarno vrijeme kad se Ellie bori sa sekundama kako bi spasila Joela, a što slijedi za njih dvoje, saznat ćemo u zadnje dvije epizode napete serije. Sedma epizoda serije The Last of Us premijerno će biti prikazana u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima (3 ujutro), te kasnije u udarnom terminu u 20 sati. Dosadašnje epizode dostupne su i na streamingu HBO Max.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala