Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Megan Mullally i Nick Offerman u četvrtoj sezoni serije The Umbrella Academy
Bračni par u stvarnom životu glumit će bračni par profesora u novoj sezoni hit serije

Megan Mullally i Nick Offerman u četvrtoj sezoni serije "The Umbrella Academy"

Foto: DepositPhotos

Megan Mullally i Nick Offerman pridružuju se glumačkoj postavi finalne sezone serije The Umbrella Academy. Otkriveno je kako će se par naći u ulogama bračnog para u četvrtoj sezoni Netflixove hit superjunačke serije. Komičar David Cross će im se pridružiti u ulozi sramežljivog poslovnjaka Syja Grossmana.

"Mislim, nismo baš do kraja dogovorili sve, ali se možemo praviti kao da jesmo.", rekla je Mullally ovog vikenda za Entertainment Tonight. Također je otkrila kako ona i njen suprug Offerman sa snimanje kreću vrlo brzo, za par tjedana.

Mullally i Offerman će u četvrtoj sezoni serije The Umbrella Academy bi Jean i Gene Thibedau, oženjeni par fakultetskih profesora blage naravi. Koja će biti njihova uloga u radnji nove sezone nije otkriveno, ali više detalja o novim epizodama očekujemo uskoro jer je produkcija nove sezone već krenula početkom ovog mjeseca.

Serija je na Netflix prvi put stigla 2019. godine, a radi se o adaptaciji istoimenog stripa Gerarda Waya. Priča je počela s ponovnim povezivanjem braće i sestara s posebnim moćima. Posvojena braća istovremeno pokušavaju otkriti stvarni uzrok smrti svog oca i zaustaviti nadolazeću apokalipsu.

Seriju su stvorili Steve Blackman i Jeremy Slater, a u glavnim se ulogama nalaze Robert Sheehan, Tom Hopper, Elliot Page, Colm Feore, Adam Doley, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Mary J. Blige, John Madaro i Kate Walsh.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala