Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.2.
Zadnji nastavak odlične dokumentarne serije te velik izbor raznih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Utrka do savršenstva, HTV 2 u 20:15 sati
Neki vozači, inženjeri, dizajneri i vođe momčadi bili su predvodnici u Formuli 1. Osmislili su nove načine rada te osigurali uspjeh sebi i svima oko sebe. Snove su pretvorili u stvarnost i nadahnuli druge da krenu njihovim stopama...

FILMOVI

Lov na divljake, HTV 1 u 20:15 sati
Neposlušno udomljeno dijete iz velegrada i mrzovoljni Bušman u šezdesetima prisiljeni su stvoriti nevjerojatan savez koji bi preživjeli u divljini Novog Zelanda nakon što je njihova pogrešno protumačena veza potakne nacionalnu potjeru.

Rat među nevjestama, Nova TV u 20:15 sati
Još kao djevojčice, Liv i Emma sanjale su o svojim vjenčanjima i zajedno ih planirale do samih detalja. Danas, u svojim 20-ima, obje žele izreći sudbonosno "da" u legendarnom njujorškom Plaza hotelu. Na nesreću, administrativnom greškom njihova vjenčanja su zakazana istog dana.

Mumija, RTL u 20:15 sati
Ovaj film u kina je stigao gotovo deset godina nakon što je originalna trilogija završila s filmom Mumija: Grobnica zmajskog cara, a jedna od najvećih glumačkih zvijezda tog vremena, Tom Cruise igra glavnu ulogu. Sofia Boutella je u ulozi drevnog mumificiranog čudovišta, a zvjezdanoj glumačkoj ekipi se pridružio i Russell Crowe i to u ulozi poznatog znanstvenika.

Skrivena ljepota, Nova TV u 22:10 sati
Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlači iz svoga dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća.

Colombiana, Doma TV u 22:20 sati
1992. Colombia. 19-godišnja Cataleya svjedoči ubojstvu svojih roditelja. Sama jedva uspijeva izbjeći maskr i bježi u Ameriku kod ujaka Emilia, gangstera. Petnaest godina kasnije, za Emilia radi kao ubojica. Njena posjetnica - orhideja na prsima žrtava - poruka je ubojici njenih roditelja. Cataleya je odlučna provesti svoju osvetu do kraja, makar to značilo gubitak svega do čega joj je stalo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala