Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.2.
Još jedna odlična subotnja filmska večer!

TV Preporuke dana – Subota 25.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Južna Amerika sa Simonom Reeveom, HTV 2 u 21:10 sati
Simon Reeve posjećuje Peru i Boliviju te putuje Andama. Na put će krenuti iz poznatih ruševina Machu Picchua, jednog od čuda drevne civilizacije Inka.

FILMOVI

Odbjegla nevjesta, Doma TV u 19:55 sati
Maggie je žena koja je pred oltarom ostavila toliko zaručnika da su je prozvali Odbjeglom Nevjestom. Njujorški reporter dobio je zadatak da o njoj napiše članak. Pronađe je u malome gradu u Marylandu, gdje provodi vrijeme s obitelji i sprema se za novo vjenčanje. No, što više vremena provodi s upornim reporterom, Maggie se sve češće pita želi li se doista udati za svoga zaručnika.

Julie i Julia, HTV 1 u 20:15 sati
Prije Ine, prije Rachael i prije Emeril, živjela je Julia, žena koja je zauvijek promijenila način na koji amerikanci kuhaju. No, 1948. godine Julia Child (Meryl Streep) je bila obična Amerikanka koja je živjela u Francuskoj.

Misija: Bijela kuća, Nova TV u 20:15 sati
Policajac John Cale upravo je dobio odbijenicu za svoj posao snova - rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom Predsjednika SAD-a Jamesa Sawyera . Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćer, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim trenucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne skupine.

Ledeni ubojica: Povratak, RTL u 20:15 sati
Najopasniji ubojica u svijetu, Arthur Bishop pomislio je da je ostavio svoju život ubojice iza sebe, no svi njegovi planovi padaju u vodu kada njegov najveći neprijatelj otme ženu koju voli. Sada je prisiljen putovati svijetom kako bi radio ono što najbolje zna - ubijao.

Sedam, RTL 2 u 20:15 sati
Mračan triler s istaknutim horor elementima slavnog redatelja Davida Finchera bez imalo dvojbe jest jedan od definirajućih filmskih naslova 1990-ih. Glumačka postava jednostavno je sjajna, a Brad Pitt i Morgan Freeman čine iznimno uvjerljiv i skladan par, dok je Kevin Spacey, kao brutalni ubojica, ostvario zaista uznemirujuću ulogu.

Tužna veza, Doma TV u 22 sata
Ovo iskreno i emocionalno svjedočenje prati Ryana Goslinga i Michelle Williams kao Deana i Cindy, bračni par koji provodi noć odvojeno od svoje kćeri pokušavajući tako spasiti posrnuli brak. Gosling i Williams u ovom se filmu prisjećaju romantičnih početaka veze prije šest godina, ali se suočavaju i s boli koja nastaje kad ljubav izblijedi, a obećanja ostanu neispunjena.

96 sati: Istanbul, RTL u 22:15 sati
Liam Neeson se vraća kao Bryan Mills, umirovljeni agent CIA, sa specijalnim vještinama, kojeg ništa nije spriječilo da spasi svoju kćerku od otmičara. Murad (Rade Serbedzija) ,otac jednog od ubijenih otmičara želi osvetu za smrt svoga sina te otima Millsovu bivšu suprugu zbog čega ovaj opet uzima oružje u ruke.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala