Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gotovo je: Netflixova serija Mindhunter neće dobiti 3. sezonu
Serija do jučer nije bila službeno otkazana niti obnovljena, ali David Ficher objavio je konačnu odluku

Gotovo je: Netflixova serija "Mindhunter" neće dobiti 3. sezonu

Foto: YouTube

David Fincher službeno je srušio sve nade obožavatelja serije Mindhunter i rekao da ne postoji šansa za treću sezonu, a razloge je naveo neki dan u intervjuu.

„Jako sam ponosan na prve dvije sezone. No, to je jako skupa serija i u Netflixovim očima nismo privukli dovoljno publike da bismo opravdali takvu investiciju i za treću sezonu. Ne krivim ih, puno su riskirali kako bismo uopće pokrenuli seriju… blagoslov je što smo imali mogućnost raditi s ljudima koji su spremni na takvu hrabrost. Naše želje više nisu iste i moramo biti iskreni zašto se rastajemo“, rekao je Fincher za francuski tjednik.

Netflix nikad nije službeno otkazao seriju, ali glavna glumačka ekipa (Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv) nije imala više nikakve ugovorne obveze nakon što je druga sezona objavljena u kolovozu 2019. godine. U to vrijeme mogao se kriviti Fincherov natrpani raspored pa se tada navodilo kako ćemo se nekad u budućnosti možda vratiti u taj svijet. „Za to vrijeme, smatrano je kako nije fer prema glumcima da ih se zadržava protiv traženja drugih angažmana“, rekao je Netflixov izvor u siječnju 2020. godine.

Istog listopada Fincher je natuknuo kako ništa od treće sezone baš zbog financijskih razloga, ali u Netflixu su mu rekli da prvo završi rad na filmu Mank pa će onda vidjeti u kojem smjeru mogu nastaviti sa serijom. No, od treće sezone očito ništa. Serija Mindhunter osmišljena je prema knjizi iz 1995. godine Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit Johna E. Douglasa i Marka Olshakera, a pratila je osnivanje bihevioralne znanstvene jedinice unutar FBI-ja u kasnim 1970-ima i početak kriminalnog profiliranja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala