Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marvel ponovno na vrhu: odličan start za Ant-Man i Wasp: Kvantumanija
Diljem svijeta zarada u prvom vikendu prikazivanja prelazi 357 milijuna dolara

Marvel ponovno na vrhu: odličan start za "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija"

Foto: YouTube

Disneyev novi film smješten u MCU Ant-Man i Wasp: Kvantumanija protekli vikend vratio je Marvel na prvo mjesto gledanosti u kinima!

Treći film u Ant-Man trilogiji ostvario je najbolji start na tržištu u Sjevernoj Americi sa zarađenih 118 milijuna dolara u premijernom vikendu, a u ostatku svijeta zarada iznosi još 239 milijuna – ukupna zarada za početni vikend tako je 357 milijuna dolara. Novi Ant-Man tako je prvi film ove godine u Sjevernoj Americi koji je prešao zaradu od 100 milijuna za premijerni vikend. Ipak, film nije ostvario očekivani start u Kini sa samo 19 milijuna dolara.

Kvantumanija ima najlošije kritike u trilogiji, ali zaista najbolji start na domaćem tržištu: prvi Ant-Man 2015. godine zaradio je samo 57 milijuna dolara u prvom vikendu, a nastavak Ant-Man i Wasp 2018. godine prošao je nešto bolje sa 76 milijuna. I dok su kritičari većinom negativno opredijeljeni prema Kvantumaniji, film je dobio sasvim dobre ocjene gledatelja. Prvi film u kinima diljem svijeta ukupno je zaradio 519 milijuna, a drugi 622 milijuna dolara tako da trećem neće biti teško ostvariti novi rekord ukupne zarade što se tiče ove trilogije.

Novi Ant-Man prvi je film iz Faze 5 MCU-a i naslovnog junaka (Paul Rudd) suočava s jednim od najvećih Marvelovih negativaca, Kangom Osvajačem (Jonathan Majors). U ostalim važnim ulogama su Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer i Kathryn Newton. Film je režirao Peyton Reed prema scenariju Jacka Kirbyja i Jeffa Lovenessa.

Ant-Man i Wasp: Kvantumanija od 16. veljače igra i u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala