Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rat je na pomolu u najavi druge sezone serije Shadow and Bone
Alina i ekipa će se suočiti sa svemoćnim Kiriganom u novoj sezoni koja stiže uskoro

Rat je na pomolu u najavi druge sezone serije "Shadow and Bone"

Netflix podiže uloge s drugom sezonom serije Shadow and Bone. General Kirigan (Ben Barnes), poznat i kao Darkling, nadvio se nad Ravku kako je njegova moć narasla nakon što je pao pod rukama prizivačice sunca Aline Starkov (Jessie Mei Li). Netflix je ovih dana objavio službenu najavu za drugu sezonu gdje vidimo Kiriganov veliki povratak, koji nagovještava uništenje zemlje ako Alina ne uspije pojačati svoje moći.

U novoj najavi vidimo Alinu kako pokušava pronaći nove izvore snage kako bi se suprotstavila Darklingu, a također vidimo i novu opasnu misiju koja čeka Vrane.

Trailer nam otkriva veličinu Kiriganove vojske tame kako val sjena preuzima zemlju, s Kiriganom kao predvodnikom. Golemo uništenje natjera Alinu da zaštiti Ravku, iako njene moći nisu na razini u stanju u kojem se nalazi. Uz pomoć nekih novih saveznika Alina i Mal (Archie Renaux) traže moć od preostalih pojačivača kako bi Alinine moći doveli do razine Kiriganovih.

Naglasak trailera je na Alininu priču, ali imamo prilike vidjeti i što rade Kaz Brekker (Freddy Carter) i Vrane, koji su uvučeni u vlastitu noćnu moru. Grupa kriminalaca u akciji je u predstavljenim kadrovima, a Jesper (Kit Young) pokazuje svoje vještine. Njihova je pažnja usmjerena na spašavanje Matthiasa (Calahan Skogman) nakon što su ga zatvorili na kraju prve sezone.

Nova će nam sezona donijeti niz novih likova i vratiti mnogobrojne koje smo upoznali u prvoj sezoni. A što će se sve odvijati u Grishaversu u novoj sezoni doznat ćemo 16. ožujka kada ona stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala