Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.2.
Novi nastavak odlične dokumentarne serije te velik izbor raznih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Utrka do savršenstva, HTV 2 u 20:15 sati
U Formuli 1 uvijek bi dominirale određene momčadi, a neke su momčadi ostavile neizbrisiv trag. Tko ih je stvorio? Tko su bili njihovi vozači i prvaci? Kako su postali tako uspješni?

FILMOVI

Bilježnica, Doma TV u 19:55 sati
Glavne uloge izvrsno su odigrali slavni hollywoodski glumci Gena Rowlands i James Garner. Ryan Gosling i Rachel McAdams su nakon snimanja filma postali par i u stvarnom životu, no prekinuli su tijekom 2007. godine.

Marija Kraljica Škotske, HTV 1 u 20:15 sati
U biografskoj povijesnoj drami nastaloj prema romanu Johna Guya, britanska kazališna i filmska redateljica Josie Rourke, autentičnom pričom o borbi za englesko prijestolje uvodi nas u život tamošnje aristokracije 16. stoljeća. Tadašnju kraljicu Engleske, Elizabetu I. u filmu tumači Margot Robbie, a njezinu suparnicu Mariju Stuart utjelovljuje glumica Saoirse Ronan.

Plan za bijeg, RTL u 20:15 sati
Stručnjak za sigurnost nađe se zatvoren u zatvoru koji je sam dizajnirao. Morat će upotrijebiti svo svoje stručno iskustvo kako bi pobjegao i saznao tko mu je smjestio.

Noć i dan, Nova TV u 20:15 sati
Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene (Cameron Diaz) kojoj, na prvi pogled, bezopasni susret sa šarmantnim strancem (Tom Cruise) odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom koji pokušava zaštititi novi izum.

RED, RTL u 22:15 sati
Bivši agent CIA-e okuplja umirovljene špijune u pokušaju otkrivanja urote koja zataškava mračnu prošlost predsjedničkog zamjenika. Film je nastao prema stripu Warrena Ellisa i Cullyja Hamnera, a scenarij su napisali Jon Hoeber i Erich Hoeber koji su tri godine kasnije nakon velikog uspjeha ovog filma napisali i nastavak, RED 2.

Silverado, HTV 2 u 22:20 sati
U glavnim ulogama nastupa desetak iznimno poznatih glumaca u sjajno odabranim ulogama, što je najveći adut filma. Uz vrlo dobar prijem kod kritike, film je bio vrlo gledan u američkim i svjetskim kinima.

Pogodi tko dolazi na večeru, Nova TV u 22:25 sati
Polazišni koncept ove komedije jest obrtanje temeljne situacije iz klasičnog hollywoodskog liberalnog filma iz 1967. godine Pogodi tko dolazi na večeru Stanleyja Kramera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala