Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bob Odenkirk je ogorčeni profesor engleskog u najavi serije Lucky Hank
U novoj seriji također glume Mireille Enos, Oscar Nunez, Tom Bower i Kyle MacLachlan

Bob Odenkirk je ogorčeni profesor engleskog u najavi serije "Lucky Hank"

Prošle je godine Bob Odenkirk završio s ulogom zloglasnog odvjetnika u seriji Better Call Saul, a ove se godine ponovno vraća na AMC, ovog puta u malo drugačijoj ulozi. Lucky Hank je nova serija, čiju najavu danas imamo prilike vidjeti, a koje Odenkirka stavlja u ulogu neugodnog profesora Williama Henryja Deverauxa Jr.-a.

Serija Lucky Hank temelji se na romanu Straight Man iz 1997., koji potpisuje dobitnik Pulitzera Richard Russo. Serija je originalno nosila isti naziv kao i roman, ali je početkom ove godine naziv ipak promijenjen u Lucky Hank.

Radnja romana, kao i serije, prati Williama Henryja Deverauxa Jr.-a, neočekivanog predstojnika katedre za engleski na ekstremno nedovoljno financiranom koledžu Railton, usred tvorničkog pojasa Pennsylvanije. Deveraux se nađe usred krize srednjih godina, a istovremeno mora učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi održao školu na životu.

Uz Odenkirka u glavnoj ulozi, u ostalim se ulogama nalaze Mireille Enos, Oscar Nunez, Tom Bower, Kyle MacLachlan, Chris Diamantopoulos, Diedrich Bader, Olivia Scott Welch, Sara Amini, Cedric Yarbrough, Suzanne Cryer, Alvina August, Shannon DeVido, Lilah Fitzgerald, Jackson Kelly i Arthur Keng.

Aaron Zelman i Paul Lieberstein će na seriji raditi kao showrunneri te će se primiti redateljske palice, kao i Odenkirk i Peter Farrelly.

Serija Lucky Hank svoju će premijeru imati 19. ožujka ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala