Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jodie Foster i Kali Reis na novom zadatku u najavi serije Pravi detektiv
Kratka najava nove sezone serije "Pravi detektiv" vodi nas na hladnu Aljasku

Jodie Foster i Kali Reis na novom zadatku u najavi serije "Pravi detektiv"

Među najpopularnijim HBO serijama svakako se nalazi i Pravi detektiv, antologijska serija koja je svoje prikazivanje započela u siječnju 2014. godine. Prva sezona oduševila je odmah po izlasku, a u glavnim su se ulogama nalazili Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Njihove izvedbe oduševile su gledatelje, ali i kritičare te su obojica zaradili nominacije za nagrade Emmy.

U narednim smo sezonama također imali prilike gledati neka velika glumačka imena, kao što su Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Mahershala Ali i Carmen Ejogo, a u najnovijoj, četvrtoj sezoni, glumačku će ekipu voditi Jodie Foster i danas imamo prilike vidjeti prve kadrove.

Nova sezona antologijske serije nosi naziv True Detective: Night Country, a produkcija serije odvijala se na Islandu, kako bi dobili dojam hladnog i vlažnog okruženja, koje doprinosi zagonetnosti priče.

Prvi objavljeni kadrovi ne otkrivaju nam previše. Vidimo detektivku Liv Danvers (Foster), koja pokušava razotkriti što stoji iza zagonetnih nestanaka osmorice ljudi zaposlenih  na istraživačkoj stanici Tsalal Arctic, u malenom gradu Ennisu na Aljasci. Također možemo na tren uloviti i njenu partnericu Evangeline Navarro (Kali Reis).

Uz Foster i Reis u glavnim ulogama, u sporednim će se naći Christopher Eccleston, John Hawkes, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Finn Bennett i Fiona Shaw. Issa López na novoj sezoni radi kao showrunnerica, scenaristica i redateljica.

Još uvijek nije poznato kada će četvrta sezona stići na male ekrane, ali se očekuje uskoro.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala