Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ljubavna priča u nastajanju u najavi serije Queen Charlotte: A Bridgerton Story
Spin-off serija popularne serije "Bridgerton" na Netflix stiže već ovog svibnja

Ljubavna priča u nastajanju u najavi serije "Queen Charlotte: A Bridgerton Story"

Ovog Valentinova ljubav je bila u zraku, a i na internetu jer je Netflix objavio prvu službenu najavu za Queen Charlotte: A Bridgerton Story, prequel seriju popularnog Bridgertona. Nova će serija na streaming platformu stići ovog svibnja, a donijet će nam priču o romansi između kraljice Charlotte (India Amarteifio) i kralja Georgea (Corey Mylchreest).

Kao i prve dvije sezone originalne serije, i spin-off će pratiti mladi par u ranim danima njihovog udvaranja i braka.

Za razliku od Bridgertonovih, Charlotte je pod puno većim pritiskom jer je ipak pod kraljevskim povećalom i, po riječima lejdi Danbury (Arsema Thomas), "prva je od svoje vrste" u toj poziciji. No koliko god bili teški njeni problemi, trailer je prepun užarenih trenutaka na koje su gledatelji Bridgertona već naviknuti.

Trailer je svoju premijeru imao tijekom valentinovskog Bridgerton događaja, koji nam je donio Amarteifio, Mylchreesta i Thomas u razgovoru s Goldom Rosheuvel (starija kraljica Charlotte) i showrunnericom Shondom Rhimes, uz pojavljivanje Adjoe Andoh (starija lejdi Danbury) i Ruth Gemmell (lejdi Violet Bridgerton). Oni su raspravljali o tome što gledatelji mogu očekivati od ove limitirane serije i otkrivali koja im je bila inspiracija za njihove likove.

U seriji Queen Charlotte: A Bridgerton Story također glume Michelle Fairley kao princeza Augusta, Georgeova sestra koja nije baš prijateljski nastrojena prema Charlotte u trailer, Sam Clemmentt i Hugh Sachs kao mlađa i starija verzija Brimsleyja, Freddie Dennis kao Reynolds, Rob Malone kao kraljevski doktor, Tunji Kasim kao Adolphus, Richard Cunningham kao lord Bute i Cyril Nri kao lord Danbury.

Serija Queen Charlotte: A Bridgerton Story svoju će premijeru imati 4. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala