Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Harrison Ford i Phoebe Waller-Bridge skaču iz aviona u novoj najavi filma Indiana Jones and the Dial of Destiny
Novi film o najpoznatijem avanturistu u kina stiže već ovog ljeta

Harrison Ford i Phoebe Waller-Bridge skaču iz aviona u novoj najavi filma "Indiana Jones and the Dial of Destiny"

Ovog je vikenda tijekom američkog Super Bowla objavljen i najnoviji trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny, koji posljednji put stavlja Harrisona Forda u ulogu omiljenog istraživača i avanturista Indiane Jonesa.

Osim Fordovog povratka u ulogu Indiane Jonesa, film Indiana Jones and the Dial of Destiny također vraća i Naciste, česte neprijatelje našeg glavnog junaka.

Novi film smješten je u 1969. godinu i prati Indianu koji je ponovno povezan s nekom mističnom relikvijom, a radnja će uključivati i bivše Naciste koji su infiltrirali NASA-u tijekom Hladnog rata i svemirske utrke.

Kao što nam i trailer otkriva, novi film u radnju će uvrstiti i neka prisjećanja, u kojima ćemo otkriti kako je Indiana upoznao zlobnog Vollera (Mads Mikkelsen), glavnog negativca u filmu. Zato je korištena tehnologija pomlađivanja Forda za te scene iz prošlosti.

U novom filmu Indiana neće biti jedini junak, ovog će mu se puta pridružiti Phoebe Waller-Bridge kao njegovo kumče Helena. Kako Disney+ trenutno u pripremi ima i seriju o Indianu Jonesu, možemo pretpostaviti kako nju planiraju staviti u glavnu ulogu.

John Rhys-Davies vraća se kao Sallah, Indianin egipatski prijatelj, a u glumačkoj su ekipi također Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Toby Jones i Thomas Kretschmann. Ovog će puta umjesto Stevena Spielberga redateljsku palicu preuzeti James Mangold, a scenarij zajednički potpisuju Jez Butterworth i John-Henry Butterworth.

Film Indiana Jones and the Dial of Destiny u kinima se očekuje 30. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala