Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prva najava za The Flash otkriva povratak Michaela Keatona u ulogu Batmana
Predstavljen je prvi službeni trailer za novi film o Flashu, kojeg glumi Ezra Miller

Prva najava za "The Flash" otkriva povratak Michaela Keatona u ulogu Batmana

Tijekom jučerašnjeg Super Bowla objavljen je niz najava za nadolazeće filmske naslove, a jedan od njih je i DC-jev The Flash, u čijoj se naslovnoj ulozi nalazi Ezra Miller. Ovaj je film jedan od posljednjih DC-jevih filmova napravljenih prije nego su James Gunn i Peter Safran preuzeli upravljanje DC-jevim studijem i počeli restrukturiranje cijelog DC-jevog filmskog svijeta.

Novoobjavljeni trailer otkriva nam glavne dijelove Millerove sljedeće, vjerojatno i posljednje, avanture u ulozi Flasha. Koristeći svoje moći superbrzine, Barry Allen putuje natrag kroz vrijeme kako bi spasio svoju majku, koja je ubijena kad je on bio dječak.

Kao što nam trailer i otkriva, putovanje kroz vrijeme nikad nije bez posljedica i uvijek sa sobom nosi određene opasnosti, tako da i ovaj put Barry nenamjerno poremeti vremensku crtu i pomiješa razne dimenzije gdje više ne zna tko mu je neprijatelj, a tko na njegovoj strani.

Službeni opis filma otkriva detaljnije radnju:

Svjetovi se sudaraju u filmu The Flash kada Barry koristi svoje supermoći da se vrati natrag u vrijeme kako bi promijenio događaje iz prošlosti. No kada njegovi pokušaji da spasi svoju obitelj neplanirano promijene budućnost, Barry se nađe zarobljen u stvarnosti u kojoj se general Zod (Michael Shannon) vratio i prijeti uništenjem čovječanstva, a nema drugih superjunaka koji bi ga mogli zaustaviti. Osim ako Barry ne uspije jednog malo drugačijeg Batmana vratiti iz mirovine i spasiti zarobljenu osobu s Kriptona...doduše, ne onu koju je tražio. Kako bi spasio svijet i vratio se u budućnost koju poznaje, Barryjeva jedina nada je utrkivati se za svoj život. No hoće li njegova velika žrtva biti dovoljna za vrati svemir u početno stanje?

Michael Keaton vraća se u ulogu Batmana, kao i Ben Affleck, kojeg također možemo vidjeti u traileru. U filmu također glume Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Ron Livingston i Sasha Calle.

Redateljsku palicu filma drži Andy Muschietti, a scenarij potpisuje Christina Hodson. Što nam sve donosi novi The Flash film doznat ćemo 16. lipnja kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala