Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fast X traileri: Jason Momoa zaklinje se na osvetu Vinu Dieselu i Obitelji
Nakon prvog službenog trailera prije 3 dana sinoć je na Super Bowlu otkriven još jedan nabrijani TV spot za predzadnji film u franšizi

"Fast X" traileri: Jason Momoa zaklinje se na osvetu Vinu Dieselu i Obitelji

Foto: YouTube

„On dolazi po tebe s apsolutno svime što ima“, kratak je opis najnovijeg filma u više od dva desetljeća dugoj oktanskoj sagi Brzi i žestoki.

Nakon službenog trailera koji je konačno stigao prije nekoliko dana, Universal je obožavatelje oduševio s novim TV spotom za Fast X koji je otkriven sinoć u sklopu Super Bowla – nabrijanih scena, skupih auti i poznatih lica ne nedostaje.

U nastavku Brzi i žestoki 5 iz 2011. godine Dom (Vin Diesel) i ekipa iliti Obitelj ubili su zloglasnog brazilskog narkobosa Hernana Reyesa (Joaquim de Almeida) te time zauvijek okončali njegov imperij u Rio De Janeiru. No, ono čega tada nisu bili svjesni jest da je Reyesov sin Dante (Jason Momoa) sve to vidio te da je zadnjih 12 godina proveo u smišljanju plana koji će Doma stajati… svega.

Danteov opaki plan raštrkat će obitelj od Los Angelesa do katakombi Rima, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktike. Steći će se novi saveznici, ali pojavit će se i stari neprijatelji.

Svoje uloge uz Diesela ponavljaju Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren i Charlize Theron. Uz Momou novu lica su Brie Larson, Alan Richtson, Daniela Melchior i Rita Moreno. Režiju potpisuje Louis Leterrier prema scenariju Justina Lina, Dana Mazeaua i Garyja Scotta Thompsona.

Fast X u kina diljem svijeta stižu 19. svibnja (točno dvije godine nakon prethodnika Brzi i žestoki 9), a u nastavku pogledajte i najnoviju najavu sa Super Bowla.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala