Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ben Affleck i Matt Damon pokušavaju ujediniti Michaela Jordana i Nike u filmu Air
Biografski film o legendarnom košarkašu predstavljen je trailerom, u kina stiže ove godine

Ben Affleck i Matt Damon pokušavaju ujediniti Michaela Jordana i Nike u filmu "Air"

Prime Video je objavio prvi službeni trailer za Air, nadolazeći biografski film o tome kako je nastalo legendarno partnerstvo između legendarnog košarkaša Michaela Jordana i Nikea. Ben Affleck drži redateljsku palicu, a film će istražiti što se događalo daleko od pogleda javnosti u sportskoj industriji prije nego su kultne Air Jordan tenisice postale dio košarkaške povijesti.

Kao što nam trailer otkriva, film Air usmjeren je na Sonnyja Vaccaroa, marketinškog genija koji je nagovorio Nike da uloži u osobu koja će postati jedan od najvećih sportaša svih vremena.

Vaccaro, kojeg u filmu utjelovljuje Matt Damon, zauvijek ostaje zapamćen u sportskoj industriji kao čovjek koji je uspio uvjeriti Jordana da potpiše svoj prvi ugovor za tenisice što je postalo jedno od najuspješnijih marketinških partnerstva u povijesti. No film Air nas vodi u vrijeme prije uspjeha, u vrijeme kada je Vaccaro samo običan, ali ambiciozan čovjek s velikim snovima.

Trailer također naglašava kako je Jordanova majka Deloris, koju utjelovljuje fantastična Viola Davis, imala ključnu ulogu u zaključivanju dogovora, koji je promijenio sportsku povijest.

Uz Damona i Davis u filmu također glume Affleck kao suosnivač Nikea Phil Knight te Jason Bateman, Chris Messina, Marlon Wayans i Chris Tucker.

Film Air u kina bi trebao stići 5. travnja, a na Prime Video kasnije ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala