Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 12.2.
Novi nastavak odlične dokumentarne serije te velik izbor novih filmova, a u kasnijem terminu nešto starijih

TV Preporuke dana – Nedjelja 12.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Utrka do savršenstva, HTV 2 u 20:15 sati
Ova epizoda donosi incidente za pamćenje u povijesti Formule 1. Kontroverzni trenuci i njihove posljedice koji su zaslužili mjesto u povijesti sporta i koji su i danas predmet velikih rasprava.

FILMOVI

Victoria i Abdul, HTV 1 u 20:15 sati
Kada Abdul Karin, mladi službenik doputuje iz Indije na kraljičin zlatni jubilej, iznenadi se naklonjenosti kraljice. Na iznenađenje svih, kraljica i Abdul postanu toliko nakloni jedan drugome da će ih svi unutar njenog kruga pokušati razdvojiti.

Johnny English: Ponovno na zadatku, RTL u 20:15 sati
Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha.

Zvijezda je rođena, Nova TV u 20:15 sati
Bradley Cooper i Lady Gaga spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o Jack i Ally, dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo putovanje je kompleksno s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak.

Majstori iluzije 2, RTL u 21:45 sati
Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku.

Peti element, Doma TV u 21:55 sati
Bruce Willis glumi Korbena Dallasa, njujorškog taksistu koji će postati junak u ovoj priči o ljubavi i preživljavaju u 23. stoljeću. U budućnosti kakvu je osmislio režiser Luc Besson, čovječanstvo je krenulo prema zvijezdama, šireći životnu energiju.

Konačni rezultat, HTV 2 u 22:25 sati
Bivši vojnik kreće sam u rat protiv terorista koji otmu njegovu nećakinju na nogometnoj utakmici i drže je kao taokinju.

Ta luda ljubav, Nova TV u 22:50 sati
Cal Weaver ima 40 i koju i živi svoj san. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov život brzo se raspada. Što je još gore, u današnjem svijetu samaca, Cal koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, ispada potpuno neprilagođen.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala