Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Viola boje mora
Regionalna premijera talijanske krimi serije na AXN Adriji!

"Viola boje mora"

PLAĆENI ČLANAK

Francesca Chillemi, najljepša Talijanka i Can Yaman, srcolomac iz Turske, protagonisti su kriminalističke serije "Viola boje mora" koja obara sve rekorde gledanosti u Italiji i čija regionalna premijera kreće od 8. veljače na AXN Adriji.

Viola Vitale (Chillemi), prekrasna mlada žena koja je već godina u modnom novinarstvu seli se iz Pariza natrag u Palermo, naoružana samo optimizmom i povjerenjem, u potragu za ocem kojeg nikad nije poznavala. Ondje počinje raditi za web site, pokrivajući kriminalističke teme i surađujući s inspektorom Francescom Demirom (Yaman). Demir je karizmatičan je i zavodljiv, s vrhunskim istraživačkim talentom, ali s malo vjere u čovječanstvo, i po tome je potpuna suprotnost Violi. Vrlo intuitivan u poslu, Demir je također impulzivan i sklon kršenju pravila.

Njih dvoje kreću raditi zajedno na slučajevima ubojstava, ona kao reporterka, on kao policajac. Na suradnja počinje teško, s obzirom na sukob suprotnosti, ali s vremenom nauče se uspješno nadopinjavati. Dijelom zato što Viola može računati na svoj poseban dar: sinesteziju. Sinestezija je stvarno spontano i nekontrolirano miješanje više osjetila – vida i sluha, na primjer. U Violinom slučaju konkretno ona povezuje emocije s bojama. Kad pogleda osobu, vidi boju koju ona ispušta, što joj omogućuje da pročita njezine najdublje skrivene osjećaje: strah, radost, bol…

S vremenom razvija sposobnost da shvati pravi način razmišljanja ljudi koje susreće. Iza svoje sinestezije, međutim, čuva još veću tajnu, koja se odnosi na njezin pravi razlog povratka u Palermo.

Prva sezona hvaljene tallijanske krimi serije „Viola boje mora“ premijerno će se u našoj regiji emitirati na AXN Adriji u terminu srijedom od 21:00.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala