Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sarah Shahi nastavlja aferu u teaseru za 2. sezonu Sex/Life
Serija se na streaming vraća nakon skoro pune dvije godine

Sarah Shahi nastavlja aferu u teaseru za 2. sezonu "Sex/Life"

Foto: YouTube

U lipnju 2021. godine gledatelje Netflixa zapalila je tada nova serija Sex/Life koja se svojom zanimljivom radnjom i vrućim scenama nije skidala s 10 najgledanijih na tom streamingu – a sad je konačno stigla najava druge sezone.

Sarah Shahi ponovno se nalazi u ulozi Billie Connelly, naizgled obične kućanice, supruge i majke čiju svakodnevnicu dobrano prodrma susret s nekadašnjim ljubavnikom što će preokrenuti život cijele njezine obitelji. Nakon što je na kraju prve sezone očito odabrala svog bivšeg, svoju prvu ljubav Brada (Adam Demos), čini se kako to nije previše utuklo njezinog supruga Coopera (Mike Vogel) koji također ima novu vezu.

Kratki teaser pokazuje nam njihov ljubavni trokut te (vječno) neodlučnu Billie koja želi biti ispunjena i sretna, ali ni sama nije sigurna kako to postići i kojim putem krenuti. „Jednom kad se probudiš, jednom kad to barem malo okusiš, više nema povratka“, kaže ona u teaseru.

Glumica Shahi po nekima kontroverzan kraj prve sezone ovako je objasnila: „Ona ne ignorira svoju djecu, ona ne ignorira potrebe svog supruga. Njoj nedostaje dio nje i ona se trudi ponovno ga osjetiti. Za mene to znači imati petlju i reći 'Želim više' i onda ići za time. To vas ne čini lošim roditeljem. I dalje možete biti i supruga i majka i seksualna boginja – sve u isto vrijeme.“

Seriju je osmislila Stacy Rukeyser prema knjizi 44 Chapters About 4 Men B. B. Easton. U ostalim ulogama su Margaret Odette, Cleo Anthony, Craig Bierko, Darius Homayoun, Dylan Bruce, Jonathan Sadowski, Li Jun Li i Wallis Day.

Druga sezona serije Sex/Life na Netflix stiže 2. ožujka, a uskoro očekujemo i cjeloviti trailer.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala