Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


5. epizoda The Last of Us na streaming stiže već u petak!
Nova epizoda serije bit će dostupna ranije kako bi se izbjegla konkurencija sa Super Bowlom

5. epizoda "The Last of Us" na streaming stiže već u petak!

Foto: YouTube

Četvrta epizoda hit serije The Last of Us premijerno je prikazana u 3 ujutro u ponedjeljak otkad je dostupna i na streamingu HBO Max, ali na novu epizodu ovaj put nećete trebati čekati punih tjedan dana!

Naime, HBO je petu epizodu na streaming odlučio staviti ovog petka, odnosno subote po našem vremenu, kako u noći s nedjelje na ponedjeljak ne bi izgubili puno gledatelja zbog popularnog Super Bowla. HBO navodi kako najviše gledatelja dolazi upravo na njihov streaming što su usporedili s jednom drugom, također popularnom serijom – House of the Dragon.

Čak dvije trećine gledatelja otpada na streaming, a ne uživo na HBO kanal kad je emitirana premijera pa će peta epizoda The Last of Us na HBO Max-u biti dostupna ranije, ali na HBO-u bit će prikazana u ponedjeljak, 12. veljače u 3 ujutro te kasnije u udarnom terminu u 20 sati.

Serija The Last of Us velika je uspješnica za HBO te je njezina prva epizoda druga najgledanija premijera neke serije u više od 10 godina (4,7 milijuna gledatelja), ispred nje nalazi se samo House of the Dragon čija je prednost ipak bila to što je nastavak (odnosno prequel) već poznate Igre prijestolja. Druga epizoda The Last of Us privukla je 5,7 milijuna gledatelja, 22% više gledatelja od prve što je najveći skok od prve do druge epizode koji je HBO ikada imao. Treću epizodu gledalo je 6,4 milijuna ljudi.

Službenu najavu za petu epizodu možete pogledati u nastavku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala