Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lude 90-e nastavljaju svoju priču
Netflix je dao zeleno svjetlo za novih 16 epizoda druge sezone spin-off serije "Ludih 70-ih"

"Lude 90-e" nastavljaju svoju priču

Netflix je ovih dana razveselio obožavatelje serije Lude 70-e i njene spin-off priče Lude 90-e objavivši vijesti kako će se spin-off serija vratiti s još jednom sezonom. Prošlo je tek nešto više od dva tjedna otkako je na Netflix stigla prva sezona serije Lude 90-e s 10 epizoda, a već je poznato kako će druga sezona malo proširiti priču jer nam stiže novih 16 epizoda.

Serija je postala automatski hit za Netflix te se odmah smjestila među deset najgledanijih serija u 35 zemalja. Publika, kao i kritika, vrlo su dobro prihvatili novu seriju, što dokazuju dosta dobre ocjene na stranicama Rotten Tomatoes i IMDb.

Jedan od tvoraca serije, showrunner i izvršni producent Gregg Mettler nije krio oduševljenje s odobravanjem druge sezone: "Svi mi koji radimo na seriji Lude 90-e smo više nego oduševljeni entuzijastičnim reakcijama na našu prvu sezonu. Jedva čekamo vratiti se u Point Place za još jedno ljeto smijeha i iznenađenja. Pozdrav 1996.!"

Nova serija vraća nas u podrum Reda (Kurtwood Smith) i Kitty (Debra Jo Rupp) s novom generacijom tinejdžera, uključujući i Ericovu (Topher Grace) i Donninu (Laura Prepon) kći Leiju (Callie Haverda). Kad Leia s obitelji za vikend stigne u Point Place ona tamo odluči i ostati preko ljeta nakon što se sprijatelji s novom grupom prijatelja koju čine Gwen (Ashley Aufderheide), Ozzie (Reyn Doi), Jay (Mace Coronel), Nikki (Sam Morelos) i Nate (Maxwell Acee Donovan).

Za novu su se seriju u gostujućim ulogama također vratili Mila Kunis, Ashton Kutcher, Wilmer Valderrama, Tommy Chong i Don Stark.

Za sada nije poznato što će nam donijeti nove epizode, a još nije otkriveno ni kada bi one mogle stići na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala