Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Krimi dramska serija The Blacklist dobila trailer za finalnu sezonu
10. sezona bit će posljednja za NBC-jevu hit seriju koja je s prikazivanjem krenula 2013. godine

Krimi dramska serija "The Blacklist" dobila trailer za finalnu sezonu

Foto: YouTube

Nakon punih deset godina serija Crna lista (The Blacklist) približila se svom kraju!

NBC je objavio kako će deseta sezona ujedno biti i posljednja, a ta sezona uključuje i jubilarnu 200. epizodu koja će biti finale serije. Objavljen je i trailer za posljednju sezonu koji uključuje mnoge scene iz prethodnih sezona te poneke nove.

Premijera desete sezone kreće 26. veljače i u njoj se Raymond Reddington (James Spader) suočava s dosad neviđenom opasnošću. Reddingtonova tajna uloga FBI-evog doušnika suočava se s razotkrivanjem, a bivši Blacklisteri ujedinit će se protiv njega u smrtonosnoj želji za osvetom čime će testirati Reda i FBI-evu ekipu kao nikada dosada.

Serija Crna lista premijeru prve sezone imala je u rujnu 2013. godine kad je uz Spadera glavnu ulogu imala Megan Boone u ulozi Elizabeth Keen, u kojoj smo je gledali od prve do osme sezone. U ostalim ulogama su Diego Klattenhoff, Hisham Tawfiq, Anya Banerjee i Harry Lennix. Jon Bokenkamp osmislio je seriju, a njezin showrunner kroz cijelo prikazivanje bio je John Eisendrath.

2017. godine NBC je započeo spin-off Crna lista: Iskupljenje (The Blacklist: Redemption) s Ryanom Eggoldom i Famke Janssen, no ona je otkazana nakon samo jedne sezone. Originalnu Crnu listu kritičari su odlično prihvatili, a najviše pohvala kroz sve sezone išlo je za Spadera u glavnoj ulozi Raymonda Reda Reddingtona.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala