Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova Čarobna frula unosi dašak novog života u klasičnu operu
Predstavljen je trailer za film u kojem glume Jack Wolfe, F. Murray Abraham i Iwan Rheon

Nova "Čarobna frula" unosi dašak novog života u klasičnu operu

Jedna od najpoznatijih i najomiljenijih opera Wolfganga Amadeusa Mozarta je Čarobna frula, priča o romantici, avanturi, laganoj obiteljskoj drami i pobjedi svjetla nad tamom. Već smo imali prilike gledati filmske adaptacije omiljene opere, ali novi film u produkciji Rolanda Emericha donosi priču novoj publici na uzbudljiv novi način, a danas imamo prilike vidjeti i najnoviji trailer.

Film nije izravna adaptacija Mozartove priče već nam predstavlja mladog studenta Tima (Jack Wolfe), koji pohađa Mozartovu glazbenu školu za dječake, a čiji je život neočekivano okrenut naopačke.

Kao da stresno okruženje i iskušenja puberteta nisu dovoljno, on se odjednom nađe u nekom drugom svijetu - u svijetu Mozartove klasične opere, gdje se na životu nalaze poznati likovi kao što su Kraljica Noći, Sarastro i jedna velika neugodna zmija.

Uz Wolfea u filmu također glumi legendarni glumac F. Murray Abraham kao ravnatelj glazbene škole. Ovo nije prvi Abrahamov projekt vezan uz Mozarta jer je 1984. glumio talijanskog skladatelja Salierija u filmu Amadeus, koji mu je donijio i nagradu Oskar. Ostatak glumačke ekipe čine Iwan Rheon, Stéfi Celma, Asha Banks, Stefan Konarske, Niamh McCormack, Amir Wilson i Tedros Teclebrhan. Također će u filmu biti operni velikani Sabine Devieilhe, Morris Robinson i Rolando Villazón.

Film Čarobna frula u kina bi trebao stići već 10. ožujka ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala