Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Milo Ventimiglia je prevarant u traileru za novu seriju The Company You Keep
ABC-jeva dramska serija temelji se na južnokorejskoj humorističnoj iz 2019. godine

Milo Ventimiglia je prevarant u traileru za novu seriju "The Company You Keep"

Foto: YouTube

Nakon završetka nagrađivane humorne dramske serije To smo mi glumac Milo Ventimiglia tražio je novi angažman – i našao ga u novoj dramskoj seriji The Company You Keep koja je jučer predstavljena još jednim trailerom.

U novoj seriji Ventimiglia je prevarant Charlie koji igrom slučaja u baru naleti na CIA agenticu na tajnom zadatku Emmu (Catherine Haena Kim). Ni jedan ni drugi ne žele si priznati što stvarno rade, ali njihova jedna noć strasti dovest će ih do prave ljubavne priče. No, nesvjesni su da će se njihovi poslovni životi uskoro susresti i to na najgori mogući način.

Prema službenom sinopsisu Charlie želi odraditi posljednji posao u svojoj obitelji kako bi se zauvijek riješio kriminala, a Emma treba odigrati završne korake kako bi imala dokaze protiv kriminalca koji, među ostalim, u šaci drži i Charliejevu obitelj. Njih će se dvoje morati pomiriti s lažima koje su si rekli kako bi mogli spasiti sebe, jedno drugo te svoje obitelji.

Dramska serija temelji se na južnokorejskoj humorističnoj seriji My Fellow Citizens! iz 2019. godine. Američka verzija u planu je od ožujka 2022 kad je Ventimiglia odabran za glavnu ulogu, a u travnju i svibnju te godine pridružili su mu se Kim i William Fichtner. U ostalim ulogama nalaze se Sarah Wayne Callies, James Saito, Tim Chiou, Freda Foh Shen, Polly Draper i Felisha Terrell.

Serija The Company You Keep na ABC premijerno stiže 19. veljače.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala