Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Adam Sandler i Jennifer Aniston u pariškoj avanturi u filmu Murder Mystery 2
U novom nastavku također glume Mark Strong, Jodie Turner-Smith, Tony Goldwyn, Adeel Akhtar i drugi

Adam Sandler i Jennifer Aniston u pariškoj avanturi u filmu "Murder Mystery 2"

Netflix je objavio prvi službeni trailer za nadolazeći film Murder Mystery 2, koji nam vraća omiljeni par Nicka (Adam Sandler) i Audrey Spitz (Jennifer Aniston) na novi zadatak.

Bračni par iz New Yorka spreman je na potpuno novu avanturu koja ih vodi na predivnu lokaciju radi vjenčanja njihovog prijatelja. No kao i uvijek, nevolja ih uvijek pronađe, gdje god oni bili.

Službeni opis filma otkriva radnju:

Četiri godine nakon što su riješili svoje prvo ubojstvo, Nick i Audrey Spitz (Adam Sandler i Jennifer Aniston) sada su pravi detektivi koji se bor da svoju privatnu detektivsku agenciju pokrenu kako treba kada su pozvani na proslavu vjenčanja svog prijatelja Maharaje (Adeel Akhtar) na njegovom privatnom otoku. No nevolja ih ponovno prati kada otmu mladoženju i traže za njega otkupninu na samom početku proslava te svaki glamurozni gost, član obitelji i čak i sama mladenka postanu sumnjivci. Nick i Audrey pred sobom imaju slučaj s visokim ulozima koji im daje sve što su oduvijek željeli: poticaj da bi njihova detektivska agencija mogla postati uspješna i dugoočekivani put u Pariz.

Scenarist James Vanderbilt vratio se kako bi napravio scenarij i za nastavak, a redateljsku palicu ovog je puta preuzeo Jeremy Garelick.

Uz Sandlera, Aniston i Akhtara koji repriziraju svoje uloge, u nastavku će se također vratiti John Kani kao pukovnik Ulenga. U novoj avanturi pridružit će im se Jodie Turner-Smith, Mark Strong, Enrique Arce, Mélanie Laurent, Annie Mumolo, Tony Goldwyn, Kuhoo Verma i Zurin Villanueva.

Hoće li Nick i Audrey uspjeti u svojoj misiji pronalaska svog prijatelja, doznat ćemo 31. ožujka ove godine kada film stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala