Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


BBC objavio glumačku postavu serije Boiling Point
Snimanje je krenulo, a radnja se nastavlja na nagrađivani film

BBC objavio glumačku postavu serije "Boiling Point"

Foto: YouTube

Ovih dana u Manchesteru je krenulo snimanje BBC-jeve petodijelne serije Boiling Point koja se nastavlja na događaje iz istoimenog nagrađivanog filma kod nas prevedenog Točka pucanja.

Osim vijesti o početku snimanja serije, BBC je objavio i kompletnu glumačku postavu. Film je poseban po tome što je snimljen u jednoj jedinoj sekvenci koja sažima večer u restoranu u 94 minute, a u glavnoj ulozi kuhara Andyja nalazio se Stephen Graham koji će svoju ulogu ponoviti i u seriji.

Radnja serije nastavlja se šest mjeseci nakon kraja filma i ovaj put u fokusu je kuharica Carly (Vinette Robinson), koju smo upoznali u filmu, a koja sad ima svoj restoran u kojem radi većina Andyjeve ekipe. Pritisak na cheficu da restoran neprestano bude pun sve je viši i Carly će početi shvaćati i osjećati kakva odgovornost zaista dolazi kad imaš vlastiti restoran.

Uz Grahama i Robinson već je otprije bilo poznato da svoju ulogu iz višestruko nagrađivanog filma ponavlja i Hannah Walters, a sad je BBC otkrio da ćemo ponovno gledati i niz ostalih glumaca iz filma među kojima su Ray Panthaki, Gary Lamont, Áine Rose Daly, Taz Skylar, Daniel Larkai, Stephen McMillan, Hannah Traylen i Izuka Hoyle. Među sasvim novim licima su Stephen Odubola, Shaun Fagan, Joel MacCormack, Ahmed Malek i Cathy Tyson.

Redatelj filma i jedan od scenarista Philip Barantini režirat će prvu, drugu i petu epizodu serije, a ko-scenarist filma James Cummings jedan je od izvršnih producenata serije. Mounia Akl režirat će treću i četvrtu epizodu, a scenaristi serije su Dan Caden, Alex Tenenbaum, Nathaniel Stevens i Grace Ofori.

Zasad nije poznato kad na malim ekranima možemo očekivati seriju Boiling Point, poznato je samo da će BBC međunarodno distribuirati seriju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala