Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Amazon radi novi Tomb Raider
Amazon u planu ima novu video igru, dugometražni film te televizijsku seriju s Phoebe Waller-Bridge koja piše scenarij

Amazon radi novi "Tomb Raider"

Ovog je vikenda objavljeno kako je franšiza Tomb Raider našla svoj novi dom. Amazon studio prvo je najavio kako u planu imaju televizijsku seriju za svoju streaming platformu Prime Video, za koju će scenarij napraviti te ju producirati Phoebe Waller-Bridge. Nakon toga su još dodali vijest kako preuzeli prava i za stvaranje barem jedne nove video igre i dugometražnog filma.

U objavi za medije piše kako planiraju graditi na postojećim temeljima priče, proširiti ju i povezati svijet franšize Tomb Raider s televizijskom serijom, dugometražnim filmom i video igrom - ili igrama, ovisno o uspjehu - u stilu kako je recimo Marvel povezao svoje priče u svom filmskom svijetu.

Waller-Bridge je nedavno s Amazonom potpisala ugovor za suradnju te je odabrana napraviti scenarij za novu Tomb Raider seriju, navodno zato što je i sama veliki obožavatelj franšize te je izlazila želju da sudjeluje na projektu. Osim što potpisuje scenarij onda će seriju i producirati, ali nije poznato hoće li u njoj i glumiti.

Što se filmskih adaptacija tiče, ovo će biti treći pokušaj da se filmska franšiza pokrene. Prvo je početkom 2000.-ih Laru Croft glumila Angelina Jolie u dva filma, ali nije bila zainteresirana nastaviti s tom ulogom. Reboot film izašao je 2018. godine s Alicijom Vikander u glavnoj ulozi. Plan je bio napraviti i nastavak, ali on nikada nije ugledao svjetlo dana. Vjerojatno zato što je prvi podbacio, zaradivši 274 milijuna dolara diljem svijeta, što producentima nije bilo dovoljno za snimanje nastavka.

Za sada nisu otkriveni nikakvi potencijalni datumi izlazaka novih naslova u Tomb Raider franšizi, ali se sve nove vijesti očekuju kroz par mjeseci.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala