Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena priča o prvoj talijanskoj odvjetnici
Serija "The Law According to Lidia Poët" predstavljena je prvim trailerom, na Netflix stiže u veljači

Predstavljena priča o prvoj talijanskoj odvjetnici

Svijet je bio puno drugačiji krajem 19. stoljeća no što je danas. Niz stvari bio je nedostupan i zabranjen ljudima određenih društvenih klasa, spola ili rase. Netflix nam u svojoj novoj seriji donosi jednu takvu priču gdje se jedna osoba, koliko god bila kvalificirana, mora boriti kako bi slijedila svoj san.

Serija The Law According to Lidia Poët donosi priču o prvoj odvjetnici u Italiji u vremenu kada nije bilo primjereno da se žene bave pravom. Serija stiže ove veljače, a danas imamo prilike vidjeti i prvu video najavu.

Teaser trailer nam predstavlja glavnog lika, Lidiju Poët, koju utjelovljuje Matilda De Angelis. Ona se u sudnici predstavi kao odvjetnica što ne sjedne svima baš najbolje. Vidimo kako su uvjerenja tog vremena dosta jaka jer joj prilazi neka žena i govori kako nije mislila da žene mogu obavljati određene poslove. "Da je Bog htio da se baviš pravom ne bi te napravio ženom.", govori joj.

Očito je kako se to u potpunosti kosi s Lidijinim stavovima i spremna je na sve kako bi i se i dalje bavila pravom. Njena inovativnost često nailazi na podsmjehe muških kolega i ona je svjesna da svijet još uvijek nije spreman na žene u pravu, ali je Lidia spremna boriti se za svoju poziciju.

Serija The Law According to Lidia Poët sastoji se od šest epizoda, a redateljsku palicu drže Letizia Lamartire i Matteo Rovere. uz De Angelis u seriji također glume Eduardo Scarpetta, Pier Luigi Pasino, Sinead Thornhill, Dario Aita i Sara Lazzaro.

Netflix će seriju objaviti na svojoj streaming platformi 15. veljače ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala