Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljene nominacije za Zlatne maline
Ovogodišnji odabir onih "najgorih" predvodi film "Blonde" s osam nominacija

Objavljene nominacije za Zlatne maline

Biografski film Blonde o Marilyn Monroe redatelja Andrewa Dominika predvodi nominacije za ovogodišnje dodjele "nagrada" Zlatne maline s čak osam nominacija. Organizacija zloglasnih nagrada opisala je biografski film kao film koji istražuje iskorištavanje Marilyn Monroe, nastavljajući ju iskorištavati posthumno".

Među osam nominacija našle su se one za najgori film, najgoru režiju i najgoreg redatelja. Film je također nominiran za najgori remake / rip-off / nastavak, Xavier Samuel i Evan Williams nominirani su kao najgori sporedni glumci, a zaradio je i dvije nominacije u kategoriji najgoreg para na ekranu za "oba lika iz stvarnog života u pogrešnoj sceni iz spavaće sobe u Bijeloj kući" te za "Andrewa Dominika i njegove probleme s ženama".

Odmah nakon filma Blonde se sa sedam nominacija nalazi komedija o napušenom tipu Good Mourning Machine Gun Kellyja. Zlatne maline nazvali su film "komediju bez imalo smijeha koja je uspjela postići rijetki uspjeh i zaraditi savršenu nulu na Rotten Tomatoesima". Sam Kelly, koji zajednički potpisuje scenarij i režiju s Modom Sunom, zaradio je četiri nominacije, uključujući i onu za najgoreg glumca.

Kelly će se za titulu najgoreg glumca boriti s Tomom Hanksom, koji je zaradio nominaciju za svoju izvedbu u filmu Pinocchio Roberta Zemeckisa, a također je nominiran i za najgoru sporednu ulogu za film Elvis, gdje je utjelovio Elvisovog dugogodišnjeg menadžera.

Film Morbius dobio je pet nominacija: za najgori film, Jared Leto za najgoreg glumca, Adria Arjona za najgoru sporednu glumicu, za scenarij i Daniel Espinosa za režiju.

Dodjela ne tako prestižnih nagrada tradicionalno će se održati dan prije dodjele prestižnih Oskara, 11. ožujka ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala