Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Invincible se vraća ove godine
Kratka najava za novu sezonu otkrila nam je kako ove godine stiže druga sezona animirane serije

"Invincible" se vraća ove godine

Obožavatelji Amazonove animirane adaptacije stripovskog serijala Invincible Roberta Kirkmana neće još dugo morati čekati na nove epizode. Ovih je dana Prime Video objavio kraću video najavu koja nam je otkrila kako bismo drugu sezonu trebali gledati ove godine, ali još uvijek nije poznato točno kada.

Novi teaser trailer donosi nam Marka Graysona / Invinciblea (Steven Yeun) i Allena the Aliena, procjenitelja za Koaliciju planeta (Seth Rogen), koji je bio jedan od najranijih Markovih izazova kad je postao Invincible, kako zajednički provode vrijeme u fast foodu.

Teaser je usmjeren samo na njih dvojicu te ne otkriva ništa o novoj sezoni već je napravljen kao najava izlaska druge sezone. Ono što možemo vidjeti jest kadar sa stranicom iz scenarija za drugu sezonu, u kojoj se sprema borba između Marka i oživljenog vođe Čuvara Zemlje Immortala. Mark od Immortala traži da mu vjeruje, ali je to nemoguće s obzirom na sve što je Markov otac Omni-Man (J.K. Simmons) napravio na kraju prve sezone.

Animirana serija Invincible temelji se na Kirkmanovim stripovima iz 2003. godine, a prva je sezona na male ekrane stigla 2021. godine. Priča prati 17-godišnjeg Marka, koji uči kako se nositi sa svojim probuđenim supersposobnostima. Nije mu lako jer mora ići stopama svog oca, najmoćnijeg superjunaka na Zemlji, Omni-Mana.

Svoje glasove također posuđuju Jason Mantzoukas, Sandra Oh, Mark Hamill i Mahershala Ali, a vrlo brzo nakon izlaska prve sezone je Prime Video dao zeleno svjetlo za još dvije sezone.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala