Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 22.1.
Od 20 sati možete birati među nekoliko odličnih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 22.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 22. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Utrka do savršenstva, HTV 2 u 20:15 sati
Nevjerojatna napetost. Katkad je odluka o prvaku padala u posljednjoj utrci, nakon žestokih borba tijekom cijele sezone. Vidjet ćemo utrke koje su odlučile prvaka i ostavile dubok trag u povijesti F1.

FILMOVI

Zid, Doma TV u 19:55 sati
Napeti psihološki triler o dva američka vojnika, Isaacu i Matthewsu, koji tijekom rutinske misije upadnu u zamku lukavog iračkog snajperista - Jube. Zatočeni iza starog i ruševnog zida Isaac i Matthews prisiljeni su igrati ubojitu igru s protivnikom koji ne zna za milost.

Kupili smo zoološki vrt, HTV 1 u 20:15 sati
Radnja prema istoimenoj knjizi i istinitom događaju, smještena u južnu Kaliforniju slijedi put oca koji je nakon smrti supruge poveo svoju djecu na selo i otvorio zoološki vrt, u nadi da će im omogućiti bolji i kvalitetniji život.

Prevarantice, Nova TV u 20:15 sati
Josephine Chesterfield glamurozna je, zavodljiva Britanka s prostranom kućom i sklonošću k obmanjivanju lakovjernih bogataša iz svih krajeva svijeta. U njezin uređeni, imućni svijet bane Penny Rust, Australka koja je podjednako slobodna i zabavna koliko je Josephine proračunata i lukava.

Stranac, RTL u 20:15 sati
Stranac je uzbudljivi akcijski triler u režiji majstora pametnog akcijskog žanra Martina Campbella. Pravda, osveta i iskupljenje u središtu su ove provokativne priče o dvojici muškaraca čije skrivene prošlosti eksplodiraju u sadašnjosti.

Zvjezdane staze, Doma TV u 21:55 sati
Poznati likovi vratili su u prequelu čija radnja prati odrastanje Jamesa T. Kirka i Spocka oslikavajući njihove karaktere, da bi potom pozornost bila usmjerena na njihovu službu na legendarnom USS Enterpreisu, te na sukob i nadmudrivanje s tehnički nadmoćnijim Romulancima koje predvodi Nero.

Majstori iluzije, RTL u 22:15 sati
Četvero darovitih iluzionista zadivljuju javnost nizom hrabro i originalno izvedenih pljački sa skrivenim planom zbog kojeg FBI i Interpol sa strepnjom pokušaju pogoditi njihov sljedeći potez u napetom filmu redatelja Louisa Leterriera.

Gunman, HTV 2 u 22:20 sati
Jim je bivši pripadnik specijalaca, a danas, u svojim nešto poznijim godinama postao je plaćenik. Kao dio tima koji plaća jedna korporacija, Terrier je u Kongu i radi kao operativac na tajnim projektima. U međuvremenu, Terrier se zaljubi u doktoricu u lokalnoj bolnici.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala