Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 21.1.
Popodne gledamo Hrvatsku protiv Belgije na SP-u u rukometu, a nakon 20 sati velik je izbor novijih i starijih hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 21.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 21. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

SP u rukometu: Hrvatska - Belgija, RTL u 17:50 sati
 

Michael Palin: Moja putovanja, HTV 2 u 21:10 sati
U četvrtoj epizodi Michael se prisjeća svoje četvrte putopisne serije, ujedno i najosobnije. Nadahnut prividnom prazninom pustinje i dječačkim snovima o istraživanju svijeta, Michael želi otkriti što se skriva u tom "praznom prostoru".

FILMOVI

Oceanovih 12, Doma TV u 19:55 sati
Pravila se nisu nimalo izmijenila u vremenu koje je proteklo od prve zajedničke akcije: nikoga se ne smije ozlijediti, ne smije se pokrasti nitko tko to ne zaslužuje, a igrati se mora tako kao da nemate što izgubiti!

Slučajne bogatašice, HTV 1 u 20:15 sati
Život udovice i umirovljene nastavnice Eve promjeni se iz korijena kada umjesto očekivanih 50.000 dolara od životnog osiguranja, greškom dobije cijelih 5.000 000 dolara. Ona i njezina najbolja prijateljica Maddie otputuju na otok u Španjolsku koje će postati njihovo putovanje života.

Transformeri: Posljednji vitez, Nova TV u 20:15 sati
Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prime je otišao. Ključ za spašavanje naše budućnosti nalazi se u tajnama prošlosti, u skrivenoj povijesti Transformersa na Zemlji.

Erin Brockovich, Doma TV u 22 sata
Za razliku od mnoštva patetičnih sudskih drama s grandioznim epilozima, Erin Brockovich je iskreni isječak života, bez dotjerivanja i ulagivanja publici.

Plaćenici 2, RTL u 22 sata
Snimljen s budžetom od 100 milijuna dolara te zaradom tri puta većom, film nam neće otkriti smisao života, ali će nam pružiti prvoklasnu zabavu iz ruku najvećih akcijskih junaka koji su se pojavili na filmskom platnu. Drugi dio je bio i bolje primljen od strane kritičara.

Ponovno u igri, RTL 2 u 22 sata
Prva uloga Clinta Eastwooda nakon Gran Torina iz 2008. te prva uloga u filmu koji nije režirao od čak 1995. kada je imao cameo ulogu u Casperu.

Privedite osumnjičene, HTV 3 u 22:15 sati
Svojom neobičnom pričom, koja unutar svoje detektivske matrice upućuje na demonsko, film je zadobio kultni status i uvrstio se na sam vrh američkih ostvarenja unutar žanra iz 1990-ih godina.

Doušnik, HTV 1 u 22:20 sati
Dwayne Johnson glumi oca čiji je sin pogrešno optužen za distribuciju droge s minimalnom kaznom zatvora od deset godina. Očajan i odlučan želi spasiti sina pod svaku cijenu, pa se nagodi s državnim odvjetnikom i u opasnoj tajnoj misiji infiltrira u kartel, riskirajući sve, i obitelj i vlastiti život.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala