Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 20.1.
Današnja večer donosi velik izbor serija te poneki film

TV Preporuke dana – Petak 20.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

McDonald i Dodds, HTV 2 u 20:15 sati
Nakon što mladu ženu nađu mrtvu na ležaljci u jednom od pitoresknih parkova u Bathu, na poprište stiže lokalni detektivski duo McDonalds i Dodds. Kako je ta žena umrla usred bijela dana, okružena ljudima koji se sunčaju i opuštaju u parku?

Izdaja, Nova TV u 21:25 sati
Nehir je vidjela nezavidnu vijest o svojoj obitelji i naljutila se. Zbog te vijesti Murat joj je oduzeo djecu. Svi su se udarci redom obrušili na Neslihan.

Vera, HTV 2 u 21:50 sati
U 11. sezoni viša inspektorica Vera Stanhope i njezin vrijedni detektivski tim istražuju šest novih složenih slučajeva ubojstva.

Očev izbor, RTL u 22:15 sati
Irfan je ljut na Egemena jer je od njega saznao da je Ilay Süleymanova ljubavnica. Irfan je s obitelji izbačen iz svog doma.

Fargo, HTV 3 u 21:05 sati
Loy se muči s teškim izborima koji bi mogli rezultirati krajem njegove vladavine. Josto pokušava vratiti kontrolu nad svojim poslovima. Oraetta ušutka svoje kritičare. Za to vrijeme Smutnyji se prilagođavaju novom poslovnom sporazumu.

Agatha Christie: Kod bijelog konja, HTV 2 u 23:20 sati
Umrlo je još nekoliko ljudi i sve upućuje na to da je Mark povezan sa slučajem. Koja je tajna Bijelog konja?

FILMOVI

Putnik, HTV 1 u 21:10 sati
Michael je obiteljski čovjek i prodavač osiguranja koji svakodnevno putuje vlakom. Jednog poslijepodneva njegovu rutinu prekida neznanka koja ga obasipa intrigantnim pitanjima. Micheal se sreće s ponudom koju ne može odbiti te biva prisiljen identificirati skrivenog putnika prije zadnjeg zaustavljanja. U bitci s vremenom pokušava razriješiti nametnutu mu zagonetku.

Vječna ljubav, Nova TV u 22:50 sati
Kad se jednog dana ugledni neurokirurg vrati kući nakon dugog putovanja, zatekne svoju osobnu asistenticu kako spava na sofi. Mlada žena mu objasni da ju je stanodavac izbacio. Kirurg joj odluči ponuditi pomoć u zamjenu za njezino društvo na zabavi.

U punom cvatu, HTV 1 u 23:30 sati
Po završetku Drugog svjetskog rata na Okinawi se sprema boksački meč za svjetsku titulu između Amerikanca Clinta Sullivana i Japanca Masahiroa. Dva borca imaju vrlo različite metode treninga, a jednom kad meč započne, dovest će obojicu do samih granica izdržljivosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala