Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trostruka Oskarovka najnovije pojačanje serije Only Murders in the Building
Selena Gomez na društvenim je mrežama objavila da im se u 3. sezoni pridružila Meryl Streep

Trostruka Oskarovka najnovije pojačanje serije "Only Murders in the Building"

Foto: YouTube

„Bok ljudi! Vratili smo se na set. Što snimamo? Treću sezonu! Ekipa se vratila. Može li ovo biti bolje? Oh, čekaj!“, kaže Selena Gomez u kratkom videu na TikToku serije Only Murders in the Building čime najavljuje najnovije glumačko pojačanje u trećoj sezoni – Meryl Streep.

Gomez u videu nakon što pokaže stalnu glumačku ekipu pokaže Paula Rudda koji nakon cameo uloge Bena Glenroya u finalu druge sezone glumi i u trećoj te koji sjedi pored Stevea Martina na setu, a koji kaže: „Da, mislim da može postati još bolje“ nakon čega u kadar ulazi Streep. Martin je potom na svom Twitteru objavio fotografiju na kojem možemo vidjeti cijelu ekipu sa spomenutog seta.

Legendarna trostruka Oskarovka (Čelična lady, Sofijin izbor, Kramer protiv Kramera) tako je najnovije glumačko pojačanje nove sezone hit krimi humoristične serije streaminga Hulu čiju stalnu glumačku postavu čine Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez. Detalji o njezinoj ulozi zasad se drže u tajnosti, a i cjelokupna glumačka postava za novu sezonu još nije poznata. Podsjetimo, u dosadašnje dvije sezone u seriji su se pojavile razne zvijezde kao što su Tina Fey, Cara Delevigne, Amy Ryan, Sting, Nathan Lane, Michael Rappaporti Amy Schumer.

Što se tiče televizijskih angažmana, Streep je dosad glumila u limitiranoj seriji Anđeli u Americi, drugoj sezoni HBO nagrađivane dramske serije Male laži, a ove ćemo je godine gledati u humornoj dramskoj seriji Extrapolations streaminga Apple TV+ u kojoj glume i Tobey Maguire, Eliza Gonzalez, Edward Norton, Diane Lane, Murray Bartlett, Heather Graham te Marion Cotillard.

Prve dvije sezone serije Only Murders in the Building kod nas možete gledati na streamingu Disney+, a datum premijere treće sezone zasad nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala