Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijeru The Last of Us pratilo preko 4 milijuna gledatelja
Serija je već oduševila sve redom

Premijeru "The Last of Us" pratilo preko 4 milijuna gledatelja

Foto: YouTube

Sad je i službeno: HBO-ova serija The Last of Us imala je visoku gledanost na službenom kanalu i njegovom streamingu.

Serija snimljena prema istoimenoj hit franšizi video igrica imala je gledanost od 4,7 milijuna niz platforme tijekom nedjelje navečer po američkom vremenu – navode i HBO i agencija za istraživanje tržišta Nielsen. Ova brojka najbliža je rekorderu House of the Dragon čija je premijera u ovom desetljeću privukla skoro 10 milijuna gledatelja na HBO-u. Osim te serije, jedina koja je imala bolji start bila je serija Boardwalk Empire (4,81 milijun) i to 2010. godine dok još HBO nije imao ozbiljne streaming opcije.

„Oduševljeni smo što i obožavatelji serije i igrice ovu kultnu priču doživljavaju na novi način i još jednom im želimo zahvaliti što nam pomažu da serija zaista uspije. Čestitamo Craigu, Neilu te fenomenalnoj glumačkoj i ostaloj postavi koja je neumorno radila kako bi oživjela ovu seriju. Veselimo se što će obožavatelji diljem svijeta uživati u ostatku sezone“, rekao je predsjednik i CEO HBO i HBO Max sadržaja Casey Bloys.

U navedenih 4,7 milijuna gledatelja uključeni su oni koji su gledali premijeru na HBO, reprizu kasnije iste večeri (kod nas u ponedjeljak navečer) te na HBO Max streamingu.

Radnja serije The Last of Us smještena je u post-apokaliptičnu budućnost u kojoj je gljivična pandemija ubila većinu čovječanstva, a većinu preostalih pretvorila u čudovišta. U glavnim ulogama su Pedro Pascal i Bella Ramsey koji su već u prvoj epizodi oduševili gledatelje. Tvorci igrice Neil Druckmann i Craig Mazin ujedno su i autori serije.

Premijera serije The Last of Us kod nas se emitira paralelno s američkom, ponedjeljkom u 3 ujutro, te kasnije u udarnom terminu u 20 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala