Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – 15.1.
Od 20 sati možete gledati dokumentarnu seriju o svijetu F1, rukometnu utakmicu Hrvatske protiv SAD-a ili neki od hit filmova

TV Preporuke dana – 15.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Utrka do savršenstva, HTV 2 u 20:15 sati
Zahvaljujući neograničenom pristupu cijelom arhivu F1 te iskustvu i stručnosti Sky Sportsa u prijenosu utrka Formule 1, serija donosi najbolje trenutke, osobenjake i suparništva iz proteklih 70 godina.

SP u rukometu: Hrvatska - SAD, RTL u 20:20 sati
 

FILMOVI

Noć u muzeju, HTV 1 u 21:05 sati
Dvorane Prirodoslovnog muzeja ispunjene su najnevjerojatnijim stvarima – prapovijesnim stvorenjima divljeg pogleda, opakim drevnim ratnicima, davno izgubljenim plemenima, afričkim zvijerima i legendarnim povijesnim junacima – koji su svi zauvijek zamrznuti u vremenu. Ili… jesu li doista?

Čin hrabrosti, HTV 2 u 21:40 sati
Sa svakom završenom misijom američki vojni odred, koji se naziva Bandito, otkriva još jedan dio slagalice koja ih vodi do konačnog cilja – sprječavanja terorističkog čina nesagledivih posljedica.

Manchester pokraj mora, Doma TV u 21:45 sati
Nakon osobne tragedije od koje se još uvijek nije oporavio, Lee Chandler nevoljko se vraća u rodni gradić Manchester na obali države Massachussetts. Tamo ga dočekuje 16-godišnji Patrick, koji je nenadano ostao bez oca pa je Leeju povjerena skrb nad nestašnim tinejdžerom.

Egzodus: Bogovi i Kraljevi, Nova TV u 22 sata
Christian Bale kao Mojsije i Joel Edgerton kao Ramzesa II dvoje su nerazdvojnih prijatelja koji su odrasli zajedno. No sudbina im je namijenila sasvim drugačije uloge. Spletom okolnosti postat će smrtni neprijatelji, ali i svjedoci najvećih čuda u ljudskoj povijesti.

Vruća linija, RTL 2 u 22 sata
Nepostojeće tvrtke, nepostojeće investicije, brzi automobili, brzo zarađen novac - Youngerov film nas vodi kroz proces prevare klijenta korak po korak i svojim ubrzanim tempom ne dopušta ni trenutak odmora. Važan su dio svakako i obiteljski odnosi glavnog lika koji sve što radi radi savršeno, ali nikako ne uspijeva doći na pravu stranu zakona.

Super Troopers 2, RTL u 22:50 sati
Super murjaci Mac, Thorny, Foster, Rabbit i Farva stižu u Kanadu gdje bi trebali osnovati policijsku postaju u regiji koja bi se trebala odvojiti od Kanade i pridružiti se Sjedinjenim Američkim Državama. Naravno, ta situacija neće proći tako glatko.

Jane Eyre, HTV 1 u 23:30 sati
Jane je siroče. Do desete godine odgaja je žena njezinog ujaka, no kako u toj obitelji nije dobro došla, ujna koristi priliku da Jane pošalje u internat za siročad. Ondje Jane u teškim uvjetima ostaje nekoliko godina, a zatim bježi i putuje iz mjesta u mjesto dok ne nađe posao guvernante kod hirovitog gospodina Rochestera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala