Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lewis stiže na naše male ekrane
Ovog vikenda s prikazivanjem kreće popularna britanska kriminalistička serija o partneru glasovitog inspektora Morsea

"Lewis" stiže na naše male ekrane

Prva sezona uzbudljive detektivske serije Lewis ima četiri epizode, glavni lik je Robbie Lewis (Kevin Whately), partner glasovitog inspektora Morsea, iz istoimene, mnogostruko nagrađivane serije koju je HTV prikazivao.

Serija Lewis nastavlja se ondje gdje je prethodna serija stala - pet godina poslije smrti svog partnera Morsea, te nakon dvogodišnjeg izbivanja iz Oxforda zbog obiteljske tragedije, Lewis, sada inspektor, vraća se na svoje radno mjesto.

No već u zračnoj luci Lewisa i njegova novog partnera, mladog Jamesa Hathawaya, ubacuju u policijski automobil i pod rotirajućim svjetlima hitno prevoze na mjesto zločina u Oxfordu gdje je ustrijeljen američki student. Novi slučajevi vode Lewisa i Hathawayja u studentske krugove pune neočekivanih tajni. 

U pilot epizodi, Morseov pomoćnik inspektor Lewis vraća se u Oxford nakon više godina izbivanja. U Oxfordu ga dočeka misteriozno ubojstvo mlade djevojke Regan za koju se ubrzo dozna da je bila intimno povezana s više članova moćne automobilističke obitelji Griffon.

Kada počnu stradavati i članovi te obitelji, Lewis i njegov pomoćnik inspektor Hathaway morat će ubrzo otkriti kakvu tajnu skriva obitelj Griffon i zašto se i sam Morse nekad bavio sitnom prijavom vezanom uz maloljetnički zločin Daniela Griffona.

Epizoda se emitira u nedjelju, 15. siječnja, na Drugom programu HRT - HTV2 u sklopu Krimi matineje u 11:15 te reprizno u 23:30 također na HTV2.

U seriji glume Kevin Whately, Laurence Fox, Rebecca Front, Clare Holman i drugi. Scenarist je Danny Boyle, a redatelj Marc Jobst.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala