Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kralj sapunica popušio na natječaju HTV-a
Umjesto Romana Majetića, HTV je odabrao sapunicu "Dolina sunca" Ring Multimedije

"Kralj sapunica" popušio na natječaju HTV-a

PIŠE: Dario Petruševski

Iako je Roman Majetić bio više nego uvjeren u uspjeh nove sapunice, pa je glumice i prije završetka natječaja okupio na snimanju editorijala, njegov potencijalni hit "Nasljedstvo Ratkajevih" ipak nećemo gledati u eteru HTV-a, barem ne u nadolazećoj TV sezoni. Na natječaju ga je, naime, prestigla sapunica "Dolina sunca" produkcijske kuće Ring Multimedia, koja je prošle sezone ostvarila zavidan uspjeh projektom "Sve će biti dobro".
 
U "Dolini sunca" glumit će Bojana Gregorić, Janko Popvić Volarić, Robert Kurbaša i drugi, a radnja će se odvijati u imaginarnom provincijskom gradiću Jablanovu. Snimanje bi trebalo početi krajem kolovoza u Samoboru, a za scenarij obiteljske priče koja prati mladu udovicu zadužena je Dijana Pečkaj-Vuković.
 
 
Iako je zasad dogovoreno 210 epizoda, pretpostavlja se da će HTV, u slučaju velike gledanosti, proširiti sezonu. To su učinili i ove godine sa serijom "Sve će biti dobro", koja je s emitiranjem počela doslovno u isti tren kad i Majetićev "Zakon ljubavi" na Novoj TV. Dok je sapunica Branka Ivande (bivšeg redatelja AVA-e koji se svojedobno potukao s Božidarom Alićem) privukla zavidan broj gledatelja, zbog čega je naručeno još 75 epizoda, "Zakon ljubavi" neslavno je propao nakon dvadesetak nastavaka.
 
Znači li nakon izgubljenog natječaja da je "kralj sapunica" ostao bez krune? "Ponos Ratkajevih" bio je njegov posljednji uspješni projekt, nakon čega je uslijedio debakl zvan "Urota", a onda i odlazak Tončija Huljića iz nekad prijateljsko-poslovne suradnje. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala